Fashion&Beauty

A határait feszegeti: Katalin hercegné tűzpiros ruhakölteményben lépett a nyilvánosság elé, mindenkinek elállt a szava

A brit királyi család legkifinomultabb és legstílusosabb tagja ezúttal sem okozott csalódást a közvéleménynek.

Merészet lépett, de bejött neki

Katalin hercegné szokatlan ruhakölteményt választott magának azon apropóból, hogy Londonba látogatott Yoon Suk Yeol, Dél-Korea elnöke. A brit trónörökös felesége ezúttal is gondosan ügyelt az apró részletekre a ruhaválasztásával: rendhagyó módon - és elkápráztatva a publikumot - igazán feltűnő, tűzpiros szettbe bújt, ami nem csupán mágnesként vonzotta a tekinteteket, de jelképértékű gesztusként is felfogható, hiszen tudvalevő, hogy a piros a dél-koreai zászló egyik színe. Katalin nemhiába a brit királyi család legnépszerűbb tagja: a dél-koreai elnök fogadásakor is mindenki őt bámulta, hamisítatlan nőiességével és stílusosságával levette a lábáról a legszigorúbb divatszakértőket. Lapozz: mutatjuk Katalin merész, de ellenállhatatlan szettjét!

Katalin hosszú, piros Catherine Walker köpenykabátban tündökölt, melyet egy óriási masni is ékesített.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné messzi földön híres arról, hogy kiváló érzékkel állítja össze az outfitjeit, melyekhez mindig megtalálja a tökéletes táskát – egyik nagy kedvencét most ráadásul őrületes kedvezménnyel lehet beszerezni.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...