Újra divatba jött a 90-es évek legnagyobb szemöldök trendje - a sztárok is imádják

Otthon is könnyen elérheted a tökéletes formát.

Újra hódít a vékony szemöldök

Soha nem gondoltuk volna, hogy eljön ez a nap, de úgy tűnik, hogy visszatért a 90-es évek legnagyobb divatja, a vékony szemöldökök, és már olyan hírességek is viselik, mint Rihanna, Bella Hadid, és Kim Kardashian. A korábbi évek dúsabb, és vastagabb szemöldök trendjeivel ellentétben a mostani vékonyabb forma elég sok karbantartást igényel, ami költséges lehet, ha rendszeresen járunk kozmetikushoz. A szakértők viszont most elárulták, hogy hogyan tudod otthon is könnyedén elérni és karbantartani a kívánt formát.

Kattints a galériára és mutatjuk a vékony szemöldök formázást lépésről-lépésre:

1. lépés: Készítsd elő! Mint a legtöbb esetben, a legjobb, ha a szemöldökszedést tiszta, száraz bőrön végzed el, ezért kezdd azzal, hogy eltávolítod a sminket. A meleg víz felpuhítja a szemöldök körüli bőrt és fellazítja a szőrtüszőt, ami gyorsabbá és kevésbé fájdalmassá teheti a szőrszálak kiszedésének folyamatát.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Marie Claire AU

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Hét különbséget kell felfedezned a két, első látásra tökéletesen egyforma ábra között.
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.