A legnagyobb tavaszi trendek - alig várjuk, hogy viselhessük ezeket, ha végre kimozdulhatunk

A naptár szerint még messze van a tavaszi/nyári szezon, de mi már úgy várjuk, hogy muszáj volt utánanéznünk a divatelőrejelzésnek. 2021-ben is merészek maradunk a trendeket illetően, mutatjuk, mely darabok és stílusok hódítanak majd a következő hónapokban.

Tavaszi trendek 2021-ben

Tavaly a Covid miatt hosszú időre be kellett zárkóznunk, biztosan többet hordtunk melegítőnadrágot, mint bőrszoknyát. Idén már remélhetőleg hódolhatunk a divat iránti szenvedélyünknek, ráadásul most, hogy feltérképeztük a tavaszi/nyári trendeket, még inkább izgatottak vagyunk, hogy viselhessük a gyönyörű darabokat. 2021-ben alapvetően nyolc stílusirányzat lesz porondon, ezeket mutatjuk be a következőkben.

Merész minták

Tavaly inkább a minimalizmus volt jellemző, ami a mintákat illeti - a hagyományos csíkos és romantikus virágos uralta az üzletek polcait. Idén bátrabbak lehetünk ezen a téren, sőt, kombinálhatjuk is majd az egyes változatokat. Válasszunk olyan ruhadarabokat, melyek apróbb, sűrűbb mintákkal rendelkeznek - ezek optikailag előnyösebbek.

Laza farmer

A laza fazonú farmernadrágok visszatérnek idén tavasszal, ám ezúttal nem az ikonikus boyfriend vagy momfit darabokra kell gondolnunk, sokkal inkább a kimondottan bő szárú, trapéz vonalak kerülnek előtérbe. A divatszakértők szerint ez a stílus jobbára a magasabb, vékonyabb testalkattal rendelkező nőknek áll jól, tehát 170 centiig nem ajánlott.

Alapdarabok egy kis csavarral

Korábban is előfordult már olyan trend, mely megengedte, hogy a hálószobából az utcára lépjünk - ugyanabban a szettben. A pizsamás jellegű outfitek idén is hódítanak majd, főként a hosszú, selyem anyagból készült, inges verziók tarolnak.

Pink láz

Megírtuk, hogy 2021 trendszíne a sárga, és egy kapszulagardróbot is mellékeltünk a hírhez. Viszont nem csupán ez lesz az egyetlen árnyalat a palettán, amivel dolgozhatunk. A pink is porondon lesz, nem is akárhogy.

Gyönyörű ruhák minden alkalomra

Idén lehetünk kicsit Carrie Bradshaw-k és Blair Waldorfok minden alkalomkor. Visszatérnek a csipkés, hatalmas fodros és tüll ruhák, melyek bárkiből hercegnőt varázsolnak. Nem lesz "sok" viselni ezeket, legálisan túlöltözhetünk mindenkit a segítségükkel.

A tökéletes fekete

Valaki egy életen át keresi a tökéletes kis fekete ruhát. Ez egy örök klasszikus trend, soha nem megy ki a divatból. 2021-ben is marad, hála a jó égnek.

Pasztell rétegek

Azért a neutrális, pasztell árnyalatoktól sem kell elköszönnünk, sőt, egymásra rétegezhetjük őket. A monokróm összhatás tavasszal abszolút tarolni fog, ami a legjobb hír a barna hajú hölgyek számára - tökéletes kontraszt.

Komfortos irodai viselet

Tavaly sokat voltunk home office-ban, de idén megcsillogtathatjuk a gardróbunk legszebb irodai viseleteit. Tavasszal/nyáron, ahogy beköszönt a meleg idő, a laza, komfortos, de csinos stílus uralkodik majd.

MERÉSZ MINTÁK
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf; forrás: Who What Wear

Oldalak

Szólj hozzá Te is!