Fashion&Beauty

Tóth Gabi merész ruhában jelent meg a Femcafe Gálán: új párjával remekül festettek a vörös szőnyegen

Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.

Vadító fekete ruha

Igazi sztárdömping volt a tegnap este megtartott Inspiráló Nők Estjén. A gálán Tóth Gabi is tiszteletét tette, aki a sztárfellépők táborát erősítette. Az énekesnő természetesen nem egyedül érkezett, Papp Máté Bencével karöltve jelent meg a vörös szőnyegen. Tóth Gabi egy mélyen dekoltált, felül csipkés fekete hosszú ruhában jelent meg, amit most már szinte megszokott módon hosszú, fonott lófarokba kötött hajjal viselt.

Mutatjuk is!

Tóth Gabit a színpadon is láthattuk, ugyanis előadta a legújabb dalát, az Átkozott nyár című számot.
Kattints a további képekért!

Leadfotó, fotók: Kunos Attila/Femcafe

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...