Fashion&Beauty

TOP 10: Ezek voltak a legszebb ruhák a Femcafe Gálán

Elképesztő ruhakreációkban léptek a vörös szőnyegre a magyar hírességek.

Csodálatos ruhákban jelentek meg a sztárok

A Femcafe.hu szerda este immár ötödik alkalommal adta át az Inspiráló Nők Díjakat, a nagyszabású eseményen természetesen a jelöltek mellett rengeteg sztárvendég is megfordult. A rendezvényt a gyönyörű Magyar Zene Házában tartották meg, ahol csodálatos díszlettel találkozhattak a vendégek. A résztvevők egytől egyig különlegesebbnél különlegesebb darabokban jelentek meg az estén, sokan viseltek tervezői alkotásokat.

Mutatjuk is, hogyan érkeztek a sztárok a Femcafe Inspiráló Nők Gála vörös szőnyegére:

Hacsi Boglárka, szépségkirálynő egy egyedi Winona couture ruhakölteményt viselt. Elmondása szerint a világversenyen is ennek a márkának fogja viselni az egyik egyedileg tervezett darabját.
Kattints a további képekért!

Leadfotó, fotók: Femcafe/ Kunos Attila

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...