Népszerű sztárokkal, meseszép helyszínen ünnepelte az Inspiráló Nőket a Femcafe

A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal kerestük azokat a hölgyeket, akik tevékenységükkel, hozzáállásukkal, személyiségükkel példaként szolgálhatnak mindenki számára. Olvasóink különböző felületeinken ismerkedhettek meg a díj 7 kategóriának jelöltjeivel, akikre online adhatták le szavazataikat. A kategóriák nyerteseit ezúttal is egy színvonalas gálaesten díjaztuk a Magyar Zene Házában. Az esesmény hangulatát egyedülálló zenei produkciók tették különlegessé, a műsorvezetők Nagy Réka és Gönczi Gábor voltak.

Az Inspiráló Nők estje

Idén is visszatért az év egyik legragyogóbb eseménye, az immár fél évtizedes Inspiráló Nők Estje. A nagyszabású rendezvényt azért hoztuk létre, hogy felhívjuk a társadalom figyelmét azokra a - sok esetben reflektorfénytől távol tevékenykedő - magyar hölgyekre, akiknek sokat köszönhet szűkebb vagy tágabb környezetük. Az est fénypontja a díjátadó gála volt, ahol kiderült, hogy olvasóink szavazatai alapján kik lettek az idei év leginspirálóbb női személyiségei. A hét kategória 3-3 jelöltjét neves jelölőbizottság - Pataki Ági modell és Balázs-Béla-díjas filmproducer, Esztergályos Cecília Kossuth-és Jászai Mari-díjas színésznő, tánc-és balettművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, akadémikus, a Magyar Művészeti Akadémia tagja, Drávucz Rita világ-és Európa-bajnok vízilabdázónő, Szente Vajk Jászai Mari-díjas rendező, író, Magyarország Érdemes Művésze és Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője - állította össze. A szavazók a Femcafe.hu hasábjain olvasható bemutatkozásokból és a portál közösségi média felületeiről is informálódhattak a jelöltekről, akikre közel egy hónapon át adhatták le szavazataikat. A kategóriák győzteseiről részletesen itt olvashatsz!

Míg a díjátadón a nyertesek köszönőbeszédei könnyekig hatották a közönséget, a különleges sztárprodukciók emelkedetté varázsolták a hangulatot. Radics Gigi és Nika most először léptek együtt színpadra, Beyoncé Listen című dalát közösen adták elő és mindenkit elkápráztattak.

Zséda és Dolhai Attila vadonatúj, közös számuk premierjével lepték meg a közönséget.

Tóth Gabi nagy sikerű Átkozott nyár című dalát adta elő, míg Pápai Joci Özönvíz című szerzeményét még sosem hallott, áthangszerelt változatban élvezhették a gála résztvevői.

A vendégek és a nyertesek a díjátadó után éjszakába nyúló bulival ünnepelték az inspiráló nőket, amelyhez a zenét és a remek hangulatot hazánk egyik legnépszerűbb DJ-e, Dr BRS biztosította.

A sztárok is kiállnak a kezdeményezésünk mellett

Rengeteg magyar sztár fejezi ki jelenlétével évről évre, mennyire fontosnak tartja a Femcafe Gála küldetését. Idén többek között Rogán-Gaál Cecília, Sarka Kata, Zimány Linda, Ungár Anikó, Hunyadi Donatella, Ábrahám Edit is személyesen csatlakozott hozzánk, hogy a motiváló női teljesítményeket ünnepelje. Nézd meg galériánkban, milyen elragadóak voltak a magyar sztárok!

Helyszíni videónkban megnézheted, milyen csodásan festettek a magyar hírességek:

Az elbűvölő Nagy Réka most először állt az Inspiráló Nők Gála színpadára, mint az est háziasszonya és csak úgy ragyogott szintén profi műsorvezetőtársa, a mindig derűs Gönczi Gábor oldalán.

A díjátadó után szenzációs hangulatban folytatódott az este, a vendégek éjszakába nyúlóan ünnepelték az egyedülálló női teljesítményeket.

A nem mindennapi eseményről tévéfelvétel is készült; nézd meg a gálaműsort a SuperTV2- 2023. december 9-én, 9.55-kor!

Köszönet!

Büszkék vagyunk rá, hogy az Inspiráló Nők Estje kapcsán olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt, akik hasonló filozófiát vallva támogatják a példaértékű teljesítményeket a sport, a művészet vagy éppen a társadalmi felelősségvállalás terén.

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2 csoport, ATV csoport, Naphíre.hu

Az esemény kiemelt partnere a Nakama&Partners.

Fotók: Femcafe.hu/Kunos Attila

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A Coachella az Egyesült Államok egyik leghíresebb és legmenőbb fesztiválja, amelyet minden év áprilisában, két egymást követő hétvégén tartanak. A felhőtlen szórakozás és a koncertek mellett a...
Lifestyle
Az Oroszlán gyógyultnak hitt lelki sebei újra felszakadnak. Napi horoszkóp!