Népszerű sztárokkal, meseszép helyszínen ünnepelte az Inspiráló Nőket a Femcafe

A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal kerestük azokat a hölgyeket, akik tevékenységükkel, hozzáállásukkal, személyiségükkel példaként szolgálhatnak mindenki számára. Olvasóink különböző felületeinken ismerkedhettek meg a díj 7 kategóriának jelöltjeivel, akikre online adhatták le szavazataikat. A kategóriák nyerteseit ezúttal is egy színvonalas gálaesten díjaztuk a Magyar Zene Házában. Az esesmény hangulatát egyedülálló zenei produkciók tették különlegessé, a műsorvezetők Nagy Réka és Gönczi Gábor voltak.

Az Inspiráló Nők estje

Idén is visszatért az év egyik legragyogóbb eseménye, az immár fél évtizedes Inspiráló Nők Estje. A nagyszabású rendezvényt azért hoztuk létre, hogy felhívjuk a társadalom figyelmét azokra a - sok esetben reflektorfénytől távol tevékenykedő - magyar hölgyekre, akiknek sokat köszönhet szűkebb vagy tágabb környezetük. Az est fénypontja a díjátadó gála volt, ahol kiderült, hogy olvasóink szavazatai alapján kik lettek az idei év leginspirálóbb női személyiségei. A hét kategória 3-3 jelöltjét neves jelölőbizottság - Pataki Ági modell és Balázs-Béla-díjas filmproducer, Esztergályos Cecília Kossuth-és Jászai Mari-díjas színésznő, tánc-és balettművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, akadémikus, a Magyar Művészeti Akadémia tagja, Drávucz Rita világ-és Európa-bajnok vízilabdázónő, Szente Vajk Jászai Mari-díjas rendező, író, Magyarország Érdemes Művésze és Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője - állította össze. A szavazók a Femcafe.hu hasábjain olvasható bemutatkozásokból és a portál közösségi média felületeiről is informálódhattak a jelöltekről, akikre közel egy hónapon át adhatták le szavazataikat. A kategóriák győzteseiről részletesen itt olvashatsz!

Míg a díjátadón a nyertesek köszönőbeszédei könnyekig hatották a közönséget, a különleges sztárprodukciók emelkedetté varázsolták a hangulatot. Radics Gigi és Nika most először léptek együtt színpadra, Beyoncé Listen című dalát közösen adták elő és mindenkit elkápráztattak.

Zséda és Dolhai Attila vadonatúj, közös számuk premierjével lepték meg a közönséget.

Tóth Gabi nagy sikerű Átkozott nyár című dalát adta elő, míg Pápai Joci Özönvíz című szerzeményét még sosem hallott, áthangszerelt változatban élvezhették a gála résztvevői.

A vendégek és a nyertesek a díjátadó után éjszakába nyúló bulival ünnepelték az inspiráló nőket, amelyhez a zenét és a remek hangulatot hazánk egyik legnépszerűbb DJ-e, Dr BRS biztosította.

A sztárok is kiállnak a kezdeményezésünk mellett

Rengeteg magyar sztár fejezi ki jelenlétével évről évre, mennyire fontosnak tartja a Femcafe Gála küldetését. Idén többek között Rogán-Gaál Cecília, Sarka Kata, Zimány Linda, Ungár Anikó, Hunyadi Donatella, Ábrahám Edit is személyesen csatlakozott hozzánk, hogy a motiváló női teljesítményeket ünnepelje. Nézd meg galériánkban, milyen elragadóak voltak a magyar sztárok!

Helyszíni videónkban megnézheted, milyen csodásan festettek a magyar hírességek:

Az elbűvölő Nagy Réka most először állt az Inspiráló Nők Gála színpadára, mint az est háziasszonya és csak úgy ragyogott szintén profi műsorvezetőtársa, a mindig derűs Gönczi Gábor oldalán.

A díjátadó után szenzációs hangulatban folytatódott az este, a vendégek éjszakába nyúlóan ünnepelték az egyedülálló női teljesítményeket.

A nem mindennapi eseményről tévéfelvétel is készült; nézd meg a gálaműsort a SuperTV2- 2023. december 9-én, 9.55-kor!

Köszönet!

Büszkék vagyunk rá, hogy az Inspiráló Nők Estje kapcsán olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt, akik hasonló filozófiát vallva támogatják a példaértékű teljesítményeket a sport, a művészet vagy éppen a társadalmi felelősségvállalás terén.

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2 csoport, ATV csoport, Naphíre.hu

Az esemény kiemelt partnere a Nakama&Partners.

Fotók: Femcafe.hu/Kunos Attila

Oldalak

Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...