Fashion&Beauty

Tökéletes karácsonyi ajándék: 12 meglepetést tartogat az Emily Párizsban adventi naptára

Ha még nem találtad meg a tökéletes karácsonyi ajándékot, akkor ne csüggedj, mert ez az adventi naptár biztosan minden Emily Párizsban rajongó kedvence lesz! A nagy sikerű Netflix sorozat megihlette a Makeup Revolution kozmetikai márkát is és karácsony alkalmából piacra dobtak egy 12 szépségápolási terméket rejtő adventi naptárt.

A márka adventi naptára nem csak hétköznapi, hanem alkalmi sminkekhez szükséges terméket is tartalmaz, beleértve a ragyogó primereket, a csillogó szemhéjpalettákat és a sokoldalú ajakápolókat. Kezdődjön a visszaszámlálás, galériánkban most megmutatjuk, hogy milyen meglepetéseket tartogat pontosan az Emily Párizsban adventi naptára.

St.Tropez és Haute Couture szemhéjfesték paletta Ugye te is emlékszel, mikor a 2.évadban Emily, Camille és Mindy egy hétvégi vakációra megy St.Tropez-ba? Ez a szemhéjfesték paletta minden olyan színt tartalmaz, amelyek tökéletesek egy fergeteges csajos bulihoz. Az Haute Couture palettában pedig merész, csillogó és matt színek is találhatók, ha egy kicsit szeretnél hangsúlyosabb szemeket varázsolni magadnak az ünnepekre.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty images, forrás: drugstorenews

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.