Az idei tél legnépszerűbb kiegészítője nemcsak csinos, de nagyon meleg is

Nem tudunk szó nélkül elmenni az idei téli szezon legnépszerűbb kiegészítője mellett, hiszen annyira divatos, újító és praktikus, hogy még nem találkoztunk ehhez foghatóval! Mutatjuk is, pontosan miről beszélünk: meglátjátok, odáig lesztek érte!

A "különálló kapucnik" az idei tél legnépszerűbb kiegészítői

Az idei tél tele van jobbnál jobb kiegészítő trendekkel: menő kötött sapkákat, minőségi bőrkesztyűket és különleges színekben pompázó téli csizmákat is megtalálhatunk most a divatüzletek polcain - azonban a legnépszerűbb trend még csak most köszöntött be hozzánk! A "különálló kapucnik" trendje lényegében nem más, mint egy elöl csattal záródó, fűzővel összeköthető vagy sálként a nyakra húzható kapucni, mely megvéd minket minden külső hatástól.

Hideg, szél, eső és hó ellen is remekül véd, tehát egy nagyon praktikus téli kiegészítőről van szó, ami nemcsak hasznos, hanem rendkívül divatos is - a divatmárkák ugyanis úgy készítették el nekünk őket, hogy a jelenlegi legtrendibb színekben és anyagokban lehessen őket kapni. Hát nem szuper? Most a cikk alján található képgalériánkban össze is gyűjtöttük nektek a hazai kínálat legmenőbb különálló kapucnis darabjait!

A mi kedvencünk a fenti fotón látható, elöl patenttal záródó steppelt pufikapucni és a hozzá pontosan illő egyujjas téli kesztyű, melyekben nemcsak trendik leszünk, de nagyon melegen is tartanak bennünket! Az a jó bennük, hogy még a leghétköznapibb outfitet is egy pillanat alatt feldobják - ráadásul pont a szezon egyik legszebb színében, a fukszia pinkben kaphatóak, melynél nőiesebb árnyalat talán nincs is! Addig érdemes ezeket a meleg kiegészítőket beszerezni, amíg tart a hideg tél - úgyhogy hajrá, siessetek a boltokba! Utána úgyis csak ősszel fogjuk tudni őket viselni.

Az idei tél legnépszerűbb kiegészítőjéből, a különálló kapucnikból álló szuper kis válogatásunkat megtaláljátok a lenti képgalériánkra kattintva!

Reserved Dzsörzékapucni gallérral 4995 Ft Ez a fazon nem vízálló, viszont annál melegebb: pihe-puha dzsörzé anyaga lehetővé teszi, hogy a fülünkön és a fejbőrünkön kívül a torkunk se fázzon meg, hiszen szorosan, körsálszerűen fut körbe a nyakunkon. Sztreccses, nyúlós anyagból készült, tehát minél többet hordjuk, annál jobban kitágul!
Kattints a további képekért!

Egyszerűen nem tudunk szabadulni a steppelt pufikabátoktól - de igazából ezt nem is bánjuk, mert annyira melegek és kényelmesek, hogy legszívesebben örökké viselnénk őket! Kár, hogy a férfiak abszolút nem kedvelik őket…

Leadfotó: Mango
Fotó: Reserved

Oldalak