Fashion&Beauty

Nem lehet ellenállni a menő bőrkesztyűknek - minden stílusos nő rajong értük

A szezon leggyönyörűbb kiegészítője minden stílusos nő álma: a legjobb benne pedig az, hogy szinte elhordhatatlan, ezért csak egyszer kell megvenni! Most megmutatjuk a kedvenceinket, melyekért teljesen odáig vagyunk!

Nincs elegánsabb a bőr-és műbőr kesztyűknél

Kevesen tudják, de a kesztyű a világ egy legrégebbi kiegészítője: már az ókori Egyiptomban is hordták (igaz, akkor már csak ujjak nélkül); a középkorban aztán a nagyhatalmú és befolyásos emberek, valamint a vezető tisztségviselők, később pedig az uralkodók és a vallási vezetők kiváltsága lett. Így ment ez egészen a 14. századig, mikor a nők felfedezték, hogy a hosszú bőr kesztyűk viselésével nemcsak divatosabbak lesznek, hanem kezüket és kézfejüket is védik a külső környezeti hatásoktól.

Azóta nincs olyan nap, hogy ne adnák el bőr - és műbőr kesztyűk millióit a divatozni vágyó hölgyek részére, akik ma már mindenféle színes és rikító árnyalatú, strasszköves és kivágott verzió közül válogathatnak. Mi most abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy szinte nincs olyan kesztyű, amit ne lehetne megvásárolni a hazai fast fashion üzletek valamelyikéből, de érdemes tudni, hogy a magyarok egy híres "kesztyűs" nemzet, ezért sokféle bőrmanufaktúra is megtalálható hazánkban.

Mi most az olcsóbb és elérhetőbb kategóriából válogattunk nektek néhány mesés gyöngyszemet, melyek 4000 és 2000 között mozognak - valamelyik pedig még külön díszdobozban is kapható szettben, ezért akár már ajándéknak sem utolsó női rokonaid, barátaid részére. A teljes válogatásunkat megtalálhatjátok a cikk aljén lévő képre kattintva!

Egyik nagy kedvencünk a fenti képen látható hosszú, lila színű darab, mely nemrég landolt a boltok polcain - pont idejében karácsonyra! Igazi pihe-puha bőrből készült és nagyon kényelmes viselet: nem túl hosszú, nem túl nagy és nem is szorít, tehát pont ideális viselet azoknak, akik egy ilyen gyönyörű színű kiegészítővel szeretnék feldobni unalmas téli szettjüket!

Még több divatos bőr- és műbőr kesztyűt a képgalériánkra kattintva tekinthettek meg: nézelődjetek bátran és viseljétek büszkén a kedvenceiteket!

Mohito Bőrkesztyű 6995 Ft Ez a klasszikus világosbarna bőrkesztyű minden outfitedhez tökéletesen párosítható - az oldalán ráadásul egy dekoratív arany gomb is díszeleg, ami még elegánsabbá teszi ezt a kiegészítőt.
Kattints a további képekért!

Kevés olyan ruhadarab van, amiről biztosan állíthatjuk, hogy tetszik a férfiaknak - nos, ez a nadrág azon kevés ruhák egyike, melyekért szó szerint megvesznek a pasik! Kár lenne kihagyni ezt a trendet, mert fantasztikus alakot csinál. Mutatjuk is, mire gondolunk!

Leadfotó: Gucci
Fotó: Reserved

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.