Ez az elegáns pulóver újra nagyon-nagyon menő - a mi legnagyobb örömünkre

A világ legelegánsabb pulóverjeként tartják számon ezt a mesés darabot, hiszen szépít, öltöztet és eltakar - arról nem is beszélve, hogy milyen szuper pihe-puha változatokban kapható! El is hoztuk nektek a legjobb darabokat belőle, kattintsatok a cikkben lévő képgalériánkra!

Minden nőnek kell, hogy legyen egy ilyen elegáns pulóvere

Az elmúlt időszakban egy kicsit háttérbe szorultak az elegáns, sikkes szabású pulóverek - ez főleg az egyre népszerűbb blézereknek és bőrdzseki trendeknek, valamint a cukiskodó, édi-bédi pulcsiknak volt "köszönhető" - ám most úgy látszik, hogy idén télen végre újra sikkes és elegáns pulóverekben (is) múlathatjuk az időt, ugyanis megint divatba jöttek a magas nyakú gallérral rendelkező, enyhén bő pulóverek!

Ezeket a pulóvereket már évek óta a "gazdagok" ruhadarabjakénrt tartják számon, mert hihetetlenül elegánsan mutatnak a téli hidegben - annak ellenére, hogy egy klasszikus kardigánhoz vagy egy blézerhez képest nem kifejezetten praktikus darabok. Hogy miért mondjuk ezt? Azért, mert ha le akarjuk venni magunkról, szinte 100%, hogy tiszta elektromos lesz az egész hajunk és minden loboncunk az égnek fog állni - ám még így is megéri ezt a trendet viselni, főleg most; hiszen az ünnepi időszakban sok olyan rokonnal, ismerőssel találkozik az ember, akiket már régóta nem látott, ilyenkor pedig illik megadni a tiszteletet azzal, hogy az átlagosnál csinosabban öltözünk fel.

Mutatjuk is a szezon legelegánsabb pulóvereit, melyeket a cikk alján lévő képgalériánkra kattintva érhettek el!

A mi kedvencünk ezt a fehér színű kötött pulcsi, melynél szebbet idén tényleg nem láttunk. Igaz, hogy kényes, hiszen fehér színről van szó, ám az anyaga ennek a darabnak annyira mesés, hogy nem fogsz tudni betelni vele. Azt már mondtuk, hogy nagyon meleg is? Ha egy ilyen pulóvert viselsz beltérre, akkor a pólóról, az ingról is le van a gondod, hiszen ez a pulóver olyan szép, hogy még sima felsőként is hordható.

A szezon legelegánsabb pulóvereit felvonultató összeállításunkat a lenti képre kattintva érhetitek el!

Massimo Dutti Striped cashmere wool cape sweater 27 995 Ft Mostanában nagyon népszerűek a csíkos pulóverek , melyek egyből képesek a legborúsabb hangulatú napodat is feldobni - ez a bézs-fehér színű változat pedig egyszerűen csodás! Remekül mutat egy fehér nadrággal vagy a kedvenc farmereddel, de otthonra is tökéletes, hiszen bő méretezése lehetővé teszi, hogy a lehető legkényelmesebben érezd magadat benne. Elegáns, csinos és kényelmes - ilyen a tökéletes pulóver idén télen.
Kattints a további képekért!

Mindenki imádja az idei téli szezon legtrendibb kabátját, ami rendkívül nőies, kényelmes és mindenféle színben kapható - mutatjuk a legstílusosabb darabokat belőle!

Leadfotó: Mango
Fotó: Massimo Dutti

Oldalak