Fashion&Beauty

A "tündérmanikűr" a legcsodálatosabb tavaszi trend: varázslatosak lesznek tőle a körmeid

A legújabb manikűrtrend tökéletes tavaszra, garantáltan ragyogó lesz tőle a megjelenésed! Mutatjuk, hogy mit kell tudnod a "tündérkörmökről".

Finom és elegáns

Mi, beautyrajongók, egy csillámpor nélküli világban nem szeretnénk élni. Nincs varázslatosabb, mint egy kis csillámot felkenni a szemhéjunkra, az arccsontra, a vállakra, és mesebeli hercegnővé változni, akárcsak gyermekként szerettünk volna. A „tündérkörmök” a legújabb és legjobb módja, hogy új szintre emeld ezt a trendet, ha te is rajongsz a ragyogó megjelenésért. Kellően finomak a mindennapi viselethez, de megfelelően elbűvölőek a hivatalos eseményekhez, csillogást adnak minden megjelenéshez. Minimális stílusban képviselik a csillogó körmöket, amelyeket az emberek mindig szeretnek. Egyszerre szórakoztatóak, csillogóak, hordhatóak és „professzionálisak”.

A tündérkörmök varázsa az egyszerűségükben rejlik. ,,Ez egy igazán egyszerű és elérhető módja a körömdíszítésnek, anélkül, hogy speciális eszközökre vagy a szakmai trükkökre lenne szükség” – mondja Rita Remark, az Essie globális vezető oktatója. Éppen emiatt, könnyedén elkészítheted otthon magadnak is. Mutatjuk hogyan, lapozz!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...