Fashion&Beauty

A "tündérmanikűr" a legcsodálatosabb tavaszi trend: varázslatosak lesznek tőle a körmeid

A legújabb manikűrtrend tökéletes tavaszra, garantáltan ragyogó lesz tőle a megjelenésed! Mutatjuk, hogy mit kell tudnod a "tündérkörmökről".

Finom és elegáns

Mi, beautyrajongók, egy csillámpor nélküli világban nem szeretnénk élni. Nincs varázslatosabb, mint egy kis csillámot felkenni a szemhéjunkra, az arccsontra, a vállakra, és mesebeli hercegnővé változni, akárcsak gyermekként szerettünk volna. A „tündérkörmök” a legújabb és legjobb módja, hogy új szintre emeld ezt a trendet, ha te is rajongsz a ragyogó megjelenésért. Kellően finomak a mindennapi viselethez, de megfelelően elbűvölőek a hivatalos eseményekhez, csillogást adnak minden megjelenéshez. Minimális stílusban képviselik a csillogó körmöket, amelyeket az emberek mindig szeretnek. Egyszerre szórakoztatóak, csillogóak, hordhatóak és „professzionálisak”.

A tündérkörmök varázsa az egyszerűségükben rejlik. ,,Ez egy igazán egyszerű és elérhető módja a körömdíszítésnek, anélkül, hogy speciális eszközökre vagy a szakmai trükkökre lenne szükség” – mondja Rita Remark, az Essie globális vezető oktatója. Éppen emiatt, könnyedén elkészítheted otthon magadnak is. Mutatjuk hogyan, lapozz!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!