Fashion&Beauty

Senki sem tudott róla: Eugénia hercegnő meseszép menyasszonyi ruhájának volt egy titkos üzenete

Eugénia hercegnő menyasszonyi ruhájának titkos üzenete nemcsak szívmelengető, de felhívja a figyelmet egy nagyon fontos témára, amit sokan sajnos napjainkban is tabuként kezelnek.

Szándékosan így állt oltár elé

Eugénia brit királyi hercegnő a néhai II. Erzsébet királynő és Fülöp edinburgh-i herceg hatodik unokája, másodszülött fiuk, András yorki herceg és Sára yorki hercegné második gyermeke, aki 2018-ban egy csodálatos esküvő keretein belül mondta ki a boldogító igent szíve választottjának, a polgári származású Jack Brooksbanknek. Nem sokkal később világra jött első közös gyermekük, egy kisfiú, aki az August Philip Hawke Brooksbank nevet kapta, hamarosan pedig újabb nagy mérföldkőhöz ér az életüket, hiszen a palota a közelmúltban osztotta meg az örömhírt, miszerint idén nyáron újabb taggal bővül a családjuk. Mivel Eugénia jóval kevesebb médiafigyelmet kap a királyi család többi nőtagjához képest, magánéletével kapcsolatban sem áll annyi információ a rendelkezésünkre, mint például Katalin esetében, éppen ezért sokan nem is tudják, hogy annak idején, amikor összekötötte az életét a férjével, titkos üzenetet rejtett a menyasszonyi ruhájába. Részletek a galériában!

Eugénia 2018. október 12-én, a windsori St. George kápolnában fogadott örök hűséget élete szerelmének. A ceremóniát a 800 vendégen túl több millióan követték figyelemmel, sokaknak azonban fel sem tűnt, miért is volt igazi különlegesség a menyasszonyi ruha.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné egy meseszép, Sarah Burton által tervezett Alexander McQueen-ruhában állt oltár elé 2011-ben, azt azonban a legtöbben nem tudják, hogy egy másikat is viselt a nagy napon.

Leadfotó: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bonaparte Napóleon halála lassú és gyötrelmes volt, és a halál oka a mai napig kérdéseket vet fel.
Fashion&Beauty
Minden évszaknak megvannak a maga elengedhetetlen ruhadarabjai, ha pedig a leghidegebb hónapokról van szó, valószínűleg mindannyiunknak a télikabátok jutnak először az eszünkbe.
Fashion&Beauty
Gyakran elfelejtjük, hogy a héj nem csupán a gyümölcs védelmét szolgálja, hanem ugyanúgy felhasználhatjuk, akár a gyümölcshúst. De pontosan mire is?