Fashion&Beauty

Visszajött a divatba a 80-as évek közkedvelt hajkiegészítője

Ez a hajkiegészítő lesz a kedvenced idén tavasszal: építsd be a frizurádba fonatként, egyszerű copfként, de egy kontynak is szuper tartozéka lehet.

A masnik mindenek felett

A kislányok előszeretettel viselnek masnikat a hajukban, azonban a 90-es években a felnőtt nők is így tettek. Ez a trend pedig újra a fénykorát élni, számos sztár megmutatta, hogy mennyire szuper kiegészítője tud lenni egy (vagy több) masni a frizuránknak. Ariana Grande hatalmas úttörője ennek a stílusnak, de immár Hailey Bieber is behódolt neki. Arról nem is beszélve, hogy ez a kiegészítő tökéletesen feldobja a tavasz outfited, és némi játékosságot csempész az öltözékedbe.

Mutatjuk is, hogy mennyire édes és egyben sikkes ez a trend:

Hailey Bieber frizurája tökéletes inspirációként szolgálhat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...