Fashion&Beauty

Ezért a frizuráért rajong most minden nő: a "buborékbob" egy tökéletes tavaszi hajtrend

Tavasszal és nyáron szeretjük a rövidebb frizurákat, ugyanis sokkal praktikusabbak a melegben. Mutatjuk is, hogy melyik a kedvenc hajtrendünk.

A buborékbob

Egy rövid szünet után, miután helyet adtunk az XXL-es hosszúságú hajnak és a '70-es évekbeli midihossznak, ismét nagyon vágyunk a rövidebb frizurákra. És mivel itt a tavasz, így még praktikusabbak is rövidebb hajak, a buborékbob pedig az egyik legaranyosabb vágás, amit valaha láttunk. A buborékbob, ahogy a neve is sugallja, légies, lebegő és lekerekítettebb, buborékos formát hoz létre. Hasonló a bubi hajhoz, ám ennél a frizuránál az elülső tincsek csak kicsivel hosszabbak a többinél. Hailey Bieber, Zendaya, Emily Ratajkowski, Ciara, Elsa Hosk és Paris Hilton is behódoltak idén ennek a trendnek.

A réteges buborékbob szuper választás, amennyiben dúsabb hatást szeretnél elérni.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!