Fashion&Beauty

Az idei tavasz egyik legcsajosabb körömtrendje: a balerina manikűrrel te is igazi hercegnőnek érezheted magad!

A legújabb divattrendek többsége lágy, finom megjelenésre törekszik, a TikTok-on is leginkább a nőies trendek kerültek előtérbe az elmúlt időszakban. Ha pedig már nőiesség és finom vonalak, nem is csoda, hogy mindenki odáig van a balerina körömtrendért.

Balerina körömtrend

Már egészen hosszú ideje töretlen a baletthez köthető trendek népszerűsége. Először balerinakontyokat láthattunk mindenhol, aztán a masnik és szalagok törtek hihetetlen léptékben előre, most pedig a balerina körömtrend is hasonló megállíthatatlansággal söpör végig a különböző közösségi média felületeken. Te is csodaszép, hercegnős manikűrre vágysz? Olvass tovább, hogy megismerhesd az idei tavasz egyik legcsajosabb körömtrendjét!

Ami a körömtrendet illeti, a balerina manikűr elkészítése egészen egyszerű, mindenképpen szükségünk lesz hozzá babarózsaszín körömlakkra, mely jelenleg a "szájfény" és a "tejfürdő" manikűrök egyik alappillére. Ez a szín erősen meghatározó minden balett ihletésű megjelenés tekintetében, tökéletes alap a balerina ihlette részletekhez, például masnikhoz és virágokhoz.
Kattints a további képekért!

Ha szereted a francia manikűröket, akkor mutatunk egy olyan verziót, amit egyenesen imádni fogsz. A szájkontúr manikűr technikája egyre populárisabb a szalonokban.

Leadfotó: Unsplash, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.