Fashion&Beauty

Nem győzöl majd választani: visszafogott, ám annál gyönyörűbb menyasszonyi sminkek

Esküvőnk napján mind elképesztően gyönyörűek szeretnénk lenni. Nem kell viszont új arcot varázsolnunk magunknak ahhoz, hogy a nagy napon igazi hercegnők lehessünk.

Menyasszonyi sminkek

Ha nem vagy kifejezetten a monumentális sminkek híve, attól még te is lehetsz a leggyönyörűbb menyasszony a világon. A visszafogott, letisztult sminkek gyakran még jobban is mutatnak az extrém választásoknál, hiszen megőrzik arcod természetesen gyönyörű vonásait, miközben csodaszépen kiemelik azokat. Galériánkban rengeteg ötletet találhatsz, melyek hercegnővé varázsolnak majd téged vastag sminkréteg nélkül. Olvass tovább!

1. Természetes ragyogás A ragyogó bőr és a telt szemöldök a legideálisabb alap egy csodaszép, minimalista smink elkészítéséhez, amely lehet akármennyire természetes hatású, olykor szinte alig látható, mégis elképesztően gyönyörű lesz a végeredmény!
Kattints a további képekért!

Ha esküvői körmökre gondolunk, legtöbbünknek valószínűleg a francia manikűr jut eszébe. Persze egy egyszerű francia is csodaszépen tud mutatni, emellett viszont még rengeteg gyönyörű lehetőség közül válogathatunk a nagy napra.

Leadfotó: Unsplash, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.
Lifestyle