A tavasz öt legnagyobb táskatrendje - szokatlan formák, egyedi darabok

A nők nem csupán cipőmániában szenvednek, a táskákat ugyanúgy gyűjtik, mintha nem lenne holnap. A tavaszi trendek idén elég cifra palettát vonultatnak fel, ami a ridikülöket illeti - szokatlan formákban és egyedi darabokban bővelkedik az évszak kiegészítő repertoárja. Mutatjuk az öt legfontosabb stílusirányzatot.

A tavasz legnagyobb táskatrendjei

Korábban megírtuk, hogy idén tavasszal és nyáron leginkább a természetesség hódít majd, jönnek a pasztell, neutrális árnyalatok, a visszafogott sminkek, letisztult vonalak és monokróm outfitek. Emellett persze a feltűnő színeket, különleges kiegészítőket, extra trendeket is beengedi a szezon - utóbbihoz kapcsolódik az évszak táskadivatja is, amely változatos, dekadens, formabontó.

1. "Filing folders" - a lapos irodatáska

A lapos irodatáska - "filing folders" - lehet, hogy nem a legpraktikusabb darab, de az biztos, hogy ad egyfajta letisztult eleganciát a megjelenésnek, amelyre csak ez az új fazon képes. A tavaszi fashion weekek kifutóinak egyik kedvenc példánya volt, Jil Sanders tervező nem egy változatot készített belőle.

Itt találhatod meg: Oroton Petra Leather Tote - Netaporter, 350 USD (108 000 HUF)

2. "Market totes" - a szőtt piacos

Tavasszal még zöldségvásárláshoz is kiöltözhetünk - már ami a kiegészítőnket illeti. A szezon egyik slágere lesz az úgynevezett "market tote bag", amely leginkább a szőtt piacos darabra emlékeztet minket. Természetesen ebből a változatból is akadnak csinosabb példányok.

Itt találhatod meg: ZARA, 9 995 HUF

3. "Candy colors" - cukorka színek

A szezon egyik vezető árnyalata a pink, amely a táskatrendeknél is megmutatkozik. Remekül passzol egy neutrális szetthez - monokróm bézshez, feketéhez vagy fehérhez -, kicsit feldobja a monoton megjelenést. A rózsaszín mellett az egyéb "cukorka" színek is játszanak - mint a sárga, zöld vagy a narancs.

Itt találhatod meg: Versace Jeans Couture - Gomez.hu, 54 090 HUF

4. "Bottle service" - exkluzív henger forma

A hengertáska az egyik legkülönlegesebb trendje az idei tavasznak. Az irodai lapos verzióhoz hasonlóan ez sem annyira praktikus, mint amennyire mutatós, de nem is szükséges, hogy minden ridikül a tárolást szolgálja. Kellenek csak csinos darabok is a gyűjteménybe.

Itt találhatod meg: Moschino - Answear.hu, 64 990 HUF

5. "Colossal carryalls" - hatalmas malaclopók

Az óriási válltáskák még mindig nem mennek ki a divatból. A "mindent bele" darabok a lehető legpraktikusabbak, hiszen gyakorlatilag feneketlenek, ami a nőknek fontos szempont lehet - hiszen mi konkrétan mindennel telerakjuk a táskáinkat. A híres malaclopó is bekerült az évszak trend-repertoárjába.

Itt találhatod meg: Mango, 9 995 HUF

Fotók, leadfotó: Netaporter, ZARA, Mango, Gomez.hu, Answear.hu

Oldalak

Címkék: