A legnőiesebb árnyalat a szezon koronázatlan királynője - mutatjuk, hogyan viseld

Minden évszaknak megvannak a maga trendszínei. Korábban adtunk már előrejelzést a témában, akkor azt írtuk, tavasszal visszaköszönnek a pasztell árnyalatok, mellettük pedig megfér néhány az élénkebb tónusok közül. Utóbbi kategóriából hoztunk most egy színt, amely uralkodó lesz a szezonban.

Nőies, elegáns, feltűnő - hódít a pink

Tavasszal a divatra biztosan igaz lesz, hogy rózsaszínben látjuk majd a világot - legalábbis ami az öltözködést illeti. Korábban megírtuk, hogy a pasztell minimalizmus és a neutrális színek továbbra sem búcsúznak, de mellettük beköszönnek a legszebb élénk árnyalatok - köztük a pink, amely uralkodó lesz a szezonban.

Pink - a tavasz trendszíne

Mindegyik évszak-típusnak jól áll

Ha esetleg eddig ismeretlen lett volna számodra, színcsoport szerint négy kategóriát különböztetnek meg a divatszakemberek az évszakoknak megfelelően - tavasz, nyár, ősz és tél. A rendszert évszakelméletnek hívjuk, kidolgozása pedig egy svájci művész, Johannes Itten nevéhez kapcsolódik. A jó hír, hogy tartozz akár a tavasz (meleg típus, általában mézszőke haj, világos bőr és szem jellemzi), nyár (hideg típus, jellemző hajszín a hamvas szőke, bőr és szem világos, rózsás tónusú), ősz (meleg típus, kreol és sárgás tónusú bőrrel, világos vagy sötétebb barna hajjal) vagy tél (hideg típus, fehér bőrrel, sötét hajjal) csoportba, passzol hozzád is a pink. Mutatjuk, hogyan viseld.

Blézerruha: ZARA (29,995 HUF)
Kattints a további képekért!

Fotó, leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!