A legdögösebb monokróm szettek a tavasz exkluzív színeivel - igazi díva lehetsz

Míg télen általában előnyben részesítjük a komorabb, sötétebb árnyalatokat az öltözködésben, addig tavasszal nyugodtan lehetünk bátrabbak színek tekintetében. Idén különösen hódítanak majd az élénk ruhadarabok, amelyekből összeállítottunk néhány izgalmas monokróm szettet a hétköznapokra. Termékajánló.

Monokróm szettek - izgalmas színek, tavaszi hangulat

Tudtad, hogy az, milyen színt viselünk meghatározza a hangulatunkat is? A Psychology Today cikkében részletesen ír a különféle élénk árnyalatok és az adott lélekállapotunk közti kapcsolatról, kiváltképp arra kitérve, miért érdemes minél több meleg tónusú ruhadarabot hordanunk.

"Alapvetően vonzódunk az olyan meleg színekhez, mint például a piros és a narancs. Bizonyítottan endorfintermelő hatásuk van ezeknek az árnyalatoknak, képesek instant vidámabb hangulatot eredményezni. Nem beszélve arról, hogy feltűnőek, így biztosan nem veszünk el a tömegben" - írja dr. Sally Augustin, a PT szerzője.

Őszinte leszek. Jómagam soha nem voltam nagy színkedvelő, a gardróbomba pillantva valószínűleg a téli szekcióban fekete, a nyáriban pedig fehér darabokat találnál. Néha azonban ki kell lépni a komfortzónánkból, számomra a cikkben összeállított szettek erre a célra tökéletesen megfelelnek, és remélem, neked is segítenek. (Ha egyelőre csupán a világosabb árnyalatokkal kísérleteznél, a minap írtunk arról, mennyire elegánsak a pasztell színek - kezdd ezekkel a barátkozást!)

A Who What Wear szerint az idei tavaszi szezonban a sárga, a pink, a lila, a narancs és a zöld uralkodnak. Ez alapján mutatunk most öt monokróm outfitet, amelyekből inspirálódhatsz.

MONOKRÓM SZETTEK A TAVASZ TRENDSZÍNEIVEL

A SÁRGA - ZARA Blézer: 15,995 HUF Nadrág: 9,995 HUF Top: 5,995 HUF Magassarkú: 8,995 HUF
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, Pexels

Oldalak

Szólj hozzá Te is!