Fashion&Beauty

7 divatos stílus - 2021 legszebb tetoválás trendjei és motívum ötletei nőknek

Gyűjts ötleteket, mielőtt felkeresnél egy tetoválószalont.

Tetoválás nőknek

A tetoválás már régóta sokkal több, mint egy egyszerű testdísz, a bőr alá fecskendezett képek, minták és betűk mára már gyakorlatilag épp úgy kiegészítőknek minősülhetnek a divat területén, mint egy táska, egy öv, egy óra, vagy egy kalap. Így bizony a tetkók területén is évről-évre új trendeket köszönthetünk - írja összeállításában a TWN.hu, akik megmutatták az idei trendeket is.

2021-es tetoválástrendek

Akár kedveled az ilyen testmódosítást, akár nem, egy valami tény: a tetkók természetes részei lettek az életünknek. Ennek is köszönhetően egyre többen gondolkoznak azon, hogy ő is készíttetnek egyet, még az idősebb generációk képviselői közül is. Ha pedig te is épp azon agyalsz egy ideje, hogy életedben először - vagy éppen újra - tű alá fekszel, akkor most segítünk neked. Íme a 3 legfrissebb tetoválástrend és a legdivatosabb motívumok kifejezetten nőknek.

Inspirálódj a legszebb tetoválásokból!

FINELINE. Egyre többen varatnak úgynevezett "szépvonal" tetkókat, aminek a lényege, hogy tényleg csak egy tűnyi vonalakból áll a motívum. Ehhez viszont egy gyakorlott mestert kell találnunk, akinek nem remeg meg a keze.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...