Fashion&Beauty

Szilágyi Liliána felforrósítja a szeptembert: az úszónő átlátszó ruhában mutatta meg hibátlan testét - Fotók

A sportoló dögösebb és szexibb, mint valaha.

Bátran mutatja meg magát a követőinek

Jóllehet mostanában egyre ritkábban szerepel a médiában, a 26 éves Szilágyi Liliána továbbra is roppant aktív a közösségi médiás platformjain. A híres úszónő kreatív módon kísérletezik a külsejével, egyre több sminkelési technikát próbál ki, és egyre sűrűbben szabadul meg a ruháitól a kamerák előtt - vette észre a Blikk. Szilágyi Liliána most éppen egy ellenállhatatlanul dögös, a képzeletre vajmi keveset bízó ruhában mutatta meg követőinek fantasztikus testét.

Elegancia, titokzatosság és egy csipetnyi merészség: Szilágyi Liliána ebben a vadító ruhában tárta rajongói elé csodálatos idomait.
Kattints a további képekért!

Egyáltalán nem mondanánk meg Halle Berryről, hogy már 57 éves, hiszen ma is éppoly fiatalos és üde, mint évtizedekkel ezelőtt. Vajon mi a titka?

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...