Fashion&Beauty

Bőrkeményedés a sarkakon? Ezekkel a pofonegyszerű módszerekkel könnyedén megszabadulhatsz tőle!

A sarkakon megjelenő bőrkeményedés gyakori probléma, melyet a bőr túlzott terhelése vagy súrlódása okozhat, néhány módszerrel viszont könnyedén megszabadulhatsz tőle.

A gyönyörű lábfej titka

Az egészséges, sima és szép lábak utáni vágy szinte mindenki számára ismerős érzés, azonban gyakran előfordul, hogy a sarok környékén megjelenő bőrkeményedések és repedések kellemetlenségeket okoznak, megnehezítik mindennapi életünket. Ezek a problémák nemcsak esztétikailag zavaróak, hanem fájdalmat is okozhatnak, ami gátolja mozgásunkat és kényelmetlenséget okoz. Szerencsére számos hatékony módszer létezik a sarkakon megjelenő bőrkeményedések kezelésére otthon. Olvass tovább, mutatjuk, mit tehetsz!

Mi okozza a sarok kirepedezését? A sarok kirepedezése és a bőrkeményedés lábainkon számos tényező következménye lehet, beleértve a túlzott terhelést, súrlódást, az elhanyagolt lábápolást, a száraz bőrt, a nem megfelelő cipőválasztást, valamint a genetikai hajlamot is. Ezen tényezők kombinációja, vagy pedig egyedi életmódbeli szokásaink eredményezhetik ezeket a kellemetlen bőrproblémákat.
Kattints a további képekért!

A cipő sarokméretének megválasztása több, mint pusztán stílus kérdése, ugyanis a sarokmagasság nemcsak a megjelenésre van hatással, hanem a láb egészségét is nagyban érinti. Sem a túl magas, sem a túl alacsony sarok nem előnyös általános viseletnek, érdemes tehát körültekintően dönteni.

Leadfotó: Unsplash, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.