Fashion&Beauty

Elképesztő, hogyan alakult át Eva Longoria teste: a 48 éves világsztár tősgyökeres rajongóinak is leesett az álla - Fotók

A Született feleségek című kultsorozat egykori sztárja egyáltalán nem úgy fest, mint egy negyvenes évei alkonyán járó nő.

Máig imádják a nézők a Született feleségek Gabrielle-jét

Habár karrierje során olyan közismert nagyjátékfilmekben is szerepet vállalt, mint a Nehéz idők (2005), A testőr (2006) vagy az Agyő, nagy Ő (2007), Eva Longoria neve valójában mégis a Született feleségek című kultsorozattal forrt össze, melyben éveken keresztül alakította Gabrielle Solis karakterét. Longoriát - aki a kamera túloldalán (producerként és rendezőként) is kipróbálta már magát - persze azóta sem felejtették el a rajongói, ami a színésznő intenzív közösségi médiás jelenlétének is köszönhető. Ha például szemügyre vesszük legfrissebb fotóit, akkor hatalmasat dobbanhat a szívünk: a gyönyörű híresség teste látványos átalakuláson ment át az utóbbi időben. Nem hiszed? Lapozd fel galériánkat, azonnal mutatjuk!

Neked feltűnt már, hogy a 48 éves színésznő az idő múlásával egyre sportosabb külsőt villant?
Kattints a további képekért!

Egyáltalán nem mondanánk meg Halle Berryről, hogy már 57 éves, hiszen ma is éppoly fiatalos és üde, mint évtizedekkel ezelőtt. Vajon mi a titka?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.