Fashion&Beauty

Hatékony bőrfiatalítás a legújabb sztárkezeléssel: bemutatjuk a Divine Pro rendszert!

Minden orvos-esztétikai beavatkozásra készülő vendég vágya, hogy műtét nélkül, fájdalommentesen, gyorsan és látványosan szépüljön. A mikrotűs-rádiófrekvenciás eljárások legújabb sztárja mindezt lehetővé teszi. Legyen szó akár egyenetlen bőrtónusról, ránccsökkentésről, bőrfeszesítésről, vagy a pórusok csökkentéséről, a Divine Pro rendszere élvonalbeli technológiájának köszönhetően mindegyik problémára hatékony megoldást jelenthet.

Mi is az a Divine Pro rendszer?

A Divine Pro a műtét nélküli bőrszépítés és arcfiatalítás egyik legmodernebb, leghatékonyabb módját jelenti. A különböző mélységekre irányuló technológiák végtelen számú kezelési kombinációt tesznek lehetővé, amelyek serkentik és fokozzák a test természetes megújulási folyamatait, hogy simább, feszesebb bőrt, jobb arckontúrt és felfrissült arcszínt érhessünk el. A népszerű Pyramid Facelift, vagy a fájdalommenteségéről ismert Trifractional Facelift eljárás sokak által ismert, igazi sztárkezelések – ezek is elérhetők a Divine Pro rendszerrel.

Pyramid Facelift, a világhírű kezelés

Biztosan sokan hallottatok már a Pyramid Facelift eljárásról, amely a bőr eredményes megfiatalításának érdekében ötvözi a trifrakcionális külső hámeltávolítás, a kollagénstimuláló mikrotűs-rádiófrekvenciás és a dinamikus izomaktiváló DMA eljárások hatásait. A kezelés hatására a kollagénrostok összehúzódnak, a bőr feszesebbé válik, a DMA aktiválja az arc izmait, segít korrigálni a megereszkedett állkapocs vonalát és természetes faceliftet eredményez.

Fiatalabb, tömörebb bőr fájdalommentesen? Igen!

A mikrotűs-rádiófrekvenciás kezelések előnyeiről azoknak sem kell lemondaniuk, akik tartanak a tűktől és kerülnék a fájdalmat. A Divine Pro Trifractional megoldása éppen nekik szól: a mikrotűk ebben az esetben nem okoznak fizikai sérülést a bőrön. Valójában ultravékony elektródákkal felszerelt kezelőfejjel, mechanikai behatolás nélkül, frakcionálisan, azaz rendkívül bőrkímélő módon kezelhetjük vele a problémás területet.

Melyik kezelést válasszam?

A Divine Pro rendszerrel négyféle kezeléstípus elérhető, amelyek közül a bőrterapeuta a konzultációt követően javasolja a különböző célokra otpimalizált, előre kialakított kombinációkban is elérhető, a páciens bőrtípusának és problémájának leginkább megfelelő eljárást.

Mondj nemet a műtéti megoldásokra és az idősödő arcbőrre – próbáld ki a világhírű Divine Pro technológiát és foglalj időpontot online!

ÉRDEKEL gomb

SŐT! Ha válaszolsz egy kérdésünkre, most IMAGE Skincare Brighten & Protect Kit utazó szettet nyerhetsz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.