Fashion&Beauty

Mi történt Meghan Markle lábaival? Sussex hercegnéje sosem volt még ilyen rossz formában, a rajongók a homlokukat ráncolják - Fotók

Egyesek szerint ráférne egy alapos hízókúra a 42 éves hercegnére.

Egy apróság, amit rögtön kiszúrtak a vájtszemű rajongók

Harry herceg még a kétezertízes évek derekán alapította meg az Invictus Games nevű, azóta komoly ismertségre szert tett sportversenyt, mely 2014 óta komoly hagyománnyá nőtte ki magát. Sussex hercege természetesen az idei eseményre is ellátogatott, sőt követte őt felesége, Meghan Markle is, akinek már Európába érkezése sem volt éppen botránymentes (sokan ugyanis kiakadtak Markle méregdrága ruháin és kiegészítőin). A hercegné csodálatos ruhakölteményeket vonultatott fel az eseménysorozat alatt, ugyanakkor a vájtszemű rajongók azt is kiszúrták, hogy mennyire megváltozott kedvencük külseje az utóbbi időszakban. Joggal tehetjük fel tehát a kínzó kérdést: végtére is mi történt Meghan Markle lábaival?

Ez a sokatmondó fénykép például szeptember 15-én készült. Meghan lábai lehetetlenül vékonynak tűnnek.
Kattints a további képekért!

A két hercegné látszólag tűz és víz – de vajon erről árulkodik kézírásuk is? Esetleg mégis van bennük valami közös? Most kiderült!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.