Fashion&Beauty

Ő Galambos Lajos elképesztően tehetséges lánya: a divattervező Bogi ruháit sztárok is gyakran viselik

Galambos Lajos lánya, a 24 éves Bogi nem mindennapi tehetség, olyan különleges ruhákat tervez, hogy még a sztárok is odáig vannak értük.

Saját márkát indított

Galambos Boglárka még nagyon fiatal, de már saját divatmárkát indított, mellyel képviselte magát az idei Balaton Soundon. Korábban limitált kollekciókat készített különféle előadóknak, például Metzker Vikinek, a fiatal lány viszont nagyon büszke arra, hogy végre vállalkozóként, a saját márkáját beindítva is megállja a helyét. „Az édesapámmal rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, nagyon örül neki, hogy azt csinálom, amit szeretek és ő is nagyon büszke rám" - mondta Boglárka az RTL Reggeli műsorában. Olvass tovább a részletekért!

Bogi márkája a GBA Style nagyon különleges és extravagáns vonalat képvisel, melyért a sztárok is valósággal rajonganak. A fiatal lány a Sziget és a Balaton Sound fesztiválokon is részt vett a márka képviseletében egy-egy pop up store-al, ahol a fesztiválozóknak lehetőségük volt bepillantást nyerni egyedi kollekcióinak világába. Bogi azt mondta, azért választotta a fesztiválokat a márka bemutatásához, mert nagyon extravagáns darabokat készít és nincs is jobb alkalom egy fesztiválnál arra, hogy valaki kissé kilépjen a komfortzónájából.
Kattints a további képekért!

A Kata Szegedi magyar divatmárka is képviselte magát az idei budapesti divathéten, izgalmas és különleges textúrákban bővelkedő tavaszi/nyári kollekciójuk óriási sikernek örvendett.

Leadfotó: instagram.com/gba.style07
Forrás: RTL Reggeli

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.