Fashion&Beauty

Undorító, amit Jennifer Aniston az arcára kent, hogy szép maradjon - Nyíltan beszélt róla

Kétségtelen, hogy Jennifer Aniston még 54 évesen is sugárzóan gyönyörű, fiatalos külsejének pedig nem mindennapi háttértörténete van.

Bizarr arcpakolás

Jennifer Aniston szépsége nem csak genetikai adottságainak vagy a szerencsének köszönhető, mivel a híres színésznő rendszeresen különféle kezeléseket vesz igénybe annak érdekében, hogy megőrizze azt a fiatalos szépséget, amit mindannyian csodálunk. Hogy mi Jennifer "titkos receptje"? Egy okos bőrápolási rutin és olyan életmód, amely legalább annyira frissítő és élénkítő, mint a színésznő gyönyörű mosolya. Jen ragaszkodik alapvető szabályaihoz, mint a fényvédő, a hidratálás és a gyengéd tisztítás, emellett pedig szívesen kipróbál akár olyan extrém kezeléseket is, mint például a lazac spermás arcpakolás. Olvass tovább a részletekért!

Egy nemrégiben készült interjú során az 54 éves színésznő megosztotta tapasztalatait egy furcsa szépségkezelésről. Elmesélte, hogy szinte bármit kipróbálna, hogy megőrizze fiatalos külsejét, ideértve a heti anti-aging peptidinjekciókat is. Ezt követően Jen elárulta, hogy egy bőrápolási szakértő javaslatára úgy döntött, hogy kipróbálja a lazac spermás arckezelést, bár kezdetben nem volt teljesen biztos a dologban.
Kattints a további képekért!

Jennifer Aniston mindig is filigrán testalkatú volt, ráadásul az ötödik X felett is bomba formában van – mindezt azonban nemcsak a szerencsés genetikának köszönheti.

Leadfotó: 123rf.com, forrás: brightside.me

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.