Fashion&Beauty

3 frizura, ami fiatalítja az arcot: így tagadhatsz le egy tízest

Összegyűjtöttünk három olyan frizurát, ami sokkal fiatalosabb, üdébb megjelenést kölcsönöz. Érdemes bevállalnod valamelyiket, hiszen amellett, hogy letagadhatsz majd egy tízest, ezek most a legmenőbb hajtrendek.

Üde, friss megjelenést biztosítanak

A smart-aging egyre felkapott fogalom mostanában. Bár a bőröregedés folyamata nem megállítható, viszont ha tudatosak vagyunk a bőrápolást illetően (például használunk fényvédőt minden nap és különböző anti-aging hatóanyagokat beépítünk a rutinunkba), akkor lassíthatjuk a folyamatot. És természetesen léteznek más beauty-trükkök is, például ezek közé tartozik az is, ha olyan frizurát választunk, amely fiatalosabbá teszi a megjelenésünket.

Most mutatunk néhány ilyen stílust:

Sokan úgy tartják, hogy minél idősebb leszel, annál rövidebb hajat kell vágatnod. Ez egyáltalán nem igaz, amennyiben szereted a hosszú hajad, ne vágasd le. A középhosszú frizura azonban szinte mindenkinek jól áll, emellett megnyújtja a nyakat. A dúsabb, réteges haj is üdébb megjelenést kölcsönöz, így érdemes a tupírral is játszani.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.