Fashion&Beauty

Sokkal szebb, mint a balayage: a kaliforniai barna most az új melír-trend

Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai barna elnevezést kapta.

Természetes, mégis különleges

A felhajtás azután kezdődött, hogy egy videót - amelyet a Treehouse Studio nevű hollywoodi szalon osztott meg Tiktokon-, több mint nyolcmillióan tekintettek meg. A videó bemutatta ezt a szuper hajtrendet, és mondanunk sem kell, hogy mindenki imádja. De miért hívják kaliforniai barnának? Nos, ha valaki szerencsés, és a nyarat dél-Kaliforniában tölti (ahol szinte mindig süt a nap), akkor biztosan világosabb tincsekkel tér haza. Ez a különleges technika kiemeli a barna színt és természetes megjelenést biztosít. Ezenkívül természetes textúrát és mélységet ad a hajnak, így a vékonyabb haj teltebbnek tűnik, és rengeteg hajproblémát elrejt, legyen szó például a töredezett hajvégekről.


A trend lényege, hogy világosbarna vagy barna alapon meleg árnyalatokat használnak a fodrászok, hogy álmodozó, napsütötte megjelenést biztosítsanak. Ha a hajat az alapszínnél néhány árnyalattal világosabb árnyalattal emeljük ki, az a legjobb módja annak, hogy természetes, napszítta hatást keltsünk. Ez az opció tökéletes, ha egy kicsit világosabb színt szeretnél nyárra anélkül, hogy teljesen szőkévé válnál.

Természetes hatást kölcsönöz, pont ezért szeretjük mi is ennyire ezt a melír-technikát.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.