Fashion&Beauty

Nagy veszteség érte Pamela Andersont, teljesen megváltozott a külseje, mióta gyászol

Pamela Andersont hatalmasat változtatott a megjelenésén, ennek pedig szomorú oka van.

Soha többé smink!

„Jobb, ha többé inkább nem viselek sminket” – mondta a Baywatch színésznője egy nemrégiben készült interjú során. Pamela híres időtlen vonzerejéről és szexis megjelenéséről, évtizedek óta lenyűgözi közönségét. Az utóbbi években azonban olyan átalakuláson ment keresztül, ami messze túlmutat fizikai megjelenésén. Már korai éveitől kezdve, amikor keresett modell és színésznő volt, egészen ikonikus szerepéig a Baywatch sorozatban, az örök szépség és a szenvedély szimbólumává vált, ahogy viszont teltek az évek, úgy változtak a nézetei arról, mit is jelent lenyűgözőnek lenni valójában. Ha kíváncsi vagy, miért döntött úgy a színésznő, hogy igyekszik kerülni a smink viselését, olvass tovább!

Pamela Anderson szupervékony szemöldökét és a füstös szemkontúrját egy letisztultabb, természetesebb megjelenésért cserélte le. Egy nemrég készült interjúban pedig azt is elárulta, döntése leginkább az öntudat és az önuralom megértéséből ered.
Kattints a további képekért!

A Baywatch máig imádott és istenített szexszimbólumának két fia is van, egyikük Brandon, aki idén júniusban töltötte a 27-et, és valami elképesztően vonzó férfivá érett.

Leadfotó: 123rf.com Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.