Stílusváltásra vágysz? Íme az 5 legtrendibb rövid frizura a nyárra!

Egy hosszú haj a rekkenő hőségben számos kellemetlen percet okozhat - talán épp itt az ideje a stílusváltásnak? Összeszedtük a legtrendibb rövid fazonokat.

Hőség

Meleg, folyton mosni, szárítani kell - bizony, a hosszú hajat elég fárasztó lehet kezelni a rekkenő hőségben. Egy rövid frizura sokkal könnyebben karbantartható - és egy strandon vagy a medencében töltött nap után is nagyon jól tud kinézni, ráadásul szinte csak percekbe telik rendbe szedni, miután kimásztunk a vízből. A TWN.hu most arról ír: bármilyen szép is a hosszú haj, a forró nyári napoknak köszönhetően minden nőnek az eszébe jut minden évben, jó lenne végre megszabadulni tőle. Mindenki ismeri az érzést, szinte folyamatosan izzadunk alatta, és nagyon sok törődést is igényel. A nap, a só és a klóros víz kiszárítja, a festett haj ráadásul gyorsan elveszti a fényét is. Nos, mindezek fényében érdemes még egyszer átgondolnod - mi mindenesetre megmutatjuk a legtrendibb rövid fazonokat!

MICRO BOB. A bubi frizurák képtelenek kimenni a divatból, a legrövidebb változata az úgynevezett "mikró" pedig a reneszánszát éli évek óta. Szabadon hagyja a nyakat, a tarkót, tehát nyárra az egyik legjobb választás. A hossza az arccsont és az áll között ér véget, egyenes vagy enyhén hullámos hajúaknak áll a legjobban, és akár frufru-val is viselhetjük. Ez a fazon lerövidíti az arcot, a kerekebb fizimiskával megáldott lányok egy hosszabb fazont válasszanak inkább.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak