Felejtsd el az összes eddigi színt - a mézbarna haj a tökéletes árnyalat

Rengeteg barna árnyalat létezik, épp ezért megtalálni a hozzánk legjobban passzolót nem egyszerű feladat, hacsak nem vagyunk kibékülve a saját, eredeti változatunkkal. A szezonban tarol most a mézbarna, amely a tökéletes színként van kikiáltva.

Mézbarna haj

Korábban megmutattuk már a szezon kedvenc hajszín trendjeit. Volt köztük egy komplett összefoglaló a barnákról és a szőkékről, de egy különleges vöröset is hoztunk. Most az előrejelzés szerint a szezonban a legtökéletesebbnek kikiáltott árnyalat tarol, amely a mézbarna névre hallgat.

Ősz és tavasz típus

Ez a hajszín a tavasz, illetve ősz évszaktípusba tartozóknak áll a legjobban. A tavasz típusba tartozók meleg bőrtónussal rendelkeznek, aminek van egy kis aranyozott, olívás beütése. Könnyen barnulnak, és jellemzően mogyoróbarna szemük van, de gyakorlatilag bármilyen színük lehet. Az őszi nők általában arany- mogyoró-, vagy sötétebb barna szemmel rendelkeznek, könnyen barnulnak és szintén meleg, olívás a bőrszínük, ami inkább kreolos, mintsem sápadt lenne.

Rövid és hosszú fazonhoz is passzol

A hajszín rövidebb és hosszabb hajon is jól mutat, a melírozott árnyalatok pedig akkor ugranak ki igazán, ha hullámosan hordjuk azokat, illetve van egyfajta átmenet, lépcsőzetesség a fazonban.

A következőkben láthatsz néhány képet, amelyekkel nyugodtan megrohamozhatod a fodrászod, ha magadénak érzed a mézbarna árnyalatot.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak