Merész a szezon frizura trendje - hódít a gyöngy szőke

Nyáron sokan váltanak kicsit világosabb hajszínre, ráadásul a természetes, napszítta melíroknál nincs szexibb, ezért festésben is hódítanak a naturális balayage és copacabana megoldások. Most új árnyalat van porondon, amely a szőkéknek kedvez: a gyöngy.

Gyöngy szőke

Ma már számos fantázianevet adnak a különböző hajszíneknek, idén nyáron például nagy kedvenc lesz a gyöngy árnyalat, amely a szőkének egy világosabb, hamvasabb tónusa. Különösen jól áll azoknak, akik a nyár (vagy tél) típusba tartoznak az évszakmodell-elmélet szerint, vagyis akik porcelán bőrrel rendelkeznek, szemük színe pedig általában kék, zöld, mogyoró- vagy aranybarna. A szépségszakértők kevésbé ajánlják ezt a változatot például a kreol bőrűeknek. Viszont ha illik rád az előző leírás, akkor bátran kipróbálhatod a szezon divatszínét, amelyet bármikor leválthatsz, ha meguntad. Persze bízd profi fodrászra az elkészítését, ezekkel az extra trendárnyalatokkal nem érdemes otthon kísérletezgetni, mert legtöbbször nem olyan lesz a végeredmény, mint szeretnénk.

Ha melírt is vinnél a tónusba, akkor célszerű platinás balayage-ban gondolkoznod. A gyöngy egyébként jól mutat rövidebb és hosszabb hajon is, és a legjobban akkor jön ki, ha hullámosan hordod. Mutatunk pár szép frizurát inspiráció gyanánt.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak