Nemzeti színek, lobogó hatású sziluettek – fotókon a NUBU olimpiai szurkolói kollekciója

A NUBU vezető tervezője, Garam Judit – úttörő módon, Magyarországon elsőként – az olimpikonok és paralimpikonok hivatalos formaruhái mellé egy szurkolói kapszulakollekciót is megálmodott. Az utcai kollekció létrejöttével a versenyektől távol maradni kényszerülő sportrajongók így is összetartozásukat fejezhetik ki a Tokióba utazó sportolókkal.

Szurkolói kollekció

A NUBU TEAM #SzurkolóiKollekció egy mindenki számára elérhető, fiatalos utcai viselet, amely a magyar divatmárka sport és az olimpiai eszme iránti lelkesedéséből született, és az a célja, hogy összekapcsolja a sport szerelmeseit. „Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk a tokiói nyári olimpiai és paralimpiai játékok emelkedett hangulatát is megtestesítő kollekciónkat. Mi a NUBU-nál mindenkivel együtt szeretnénk végig izgulni a sport ünnepét, a szurkolói kollekció viselése pedig tökéletes módja annak, hogy egy nemzetként szoríthassunk sportolóinknak” – árulta el Garam Judit, a NUBU tervezője, a márka alapítója és tulajdonosa, aki a magyar zászló színeiből inspirálódott a kapszulakollekció tervezésekor.

„A kollekció környezetbarát módon, a fenntarthatóságot végig szem előtt tartva készült. A design egy része olimpikonjaink és paralimpikonjaink hivatalos formaruhája nyomán született. A kollekcióban a magyar zászló szimbolikus színei és formavilága is megjelenik a különböző fazonok sziluettjeiben, ötvözve a designer darabokat a NUBU márkára jellemző minimalizmussal” – fejtette ki Garam Judit, aki azt is elmondta, hogy a tervezés során a fogadó ország kultúrája iránt érzett mély tiszteletük bemutatása is fontos volt számunkra. A japán tradicionális viseletre utaló jegyek még különlegesebbé teszik a sportosan elegáns darabokat. „A fogadó ország hagyományainak tisztelete mellett még egy cél állt tervezésünk középpontjában: büszkeségünk kifejezése olimpikonjaink és paralimpikonjaink iránt, akik életük és karrierjük legfontosabb eseményén NUBU kollekcióban képviselhetik hazánkat.”

Kattints a további képekért!

Leadfotó: NUBU

Oldalak