Fashion&Beauty

Így hat a só a bőrödre: nem csak ránctalanít

A só gyógyító hatásairól mesél szakértőnk, Kovács Melinda. Végre megtudhatod, mennyi mindenre használhatod szépséged megőrzése érdekében.

Sokféle só kapható

Legyen az tengeri, Parajdi, vagy Himalája, a só nemcsak belsőleg, de külsőleg is nagyon hatékony. Lehet oldott vagy szemcsés formában a szappanban, rengeteg pozitív hatása van a bőrre az értékes ásványi anyagoknak és nyomelemeknek köszönhetően.

Tisztít és fertőtlenít

A só tisztítja, méregteleníti és fertőtleníti a bőrt, ezért különösen ajánlott a zsíros, pattanásos bőrre, jótékonyan befolyásolja a túlzott faggyú termelődést, serkenti a vérkeringést. De bármilyen meglepő, a száraz bőr is meghálálja a sót, tekintettel arra, hogy a bőr felületén nem engedi kipárologni a nedvességet, lezárja a bőr felületét, de nem tömíti el a bőrt, az továbbra is lélegzik. Kiváló mélytisztító hatása van, szinte „ki szívja” a szennyeződéseket a pórusokból.

fotó:simpleorganiclife.org

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Kíváncsi vagy a személyiséged legmélyebb rétegeire? Ez az egyszerű teszt többet mond el rólad, mint gondolnád.
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.