Minden korosztály imádni fogja: Vajas arcbőr az év legszebb sminktrendje

Te is könnyen elkészítheted.

Tavaszi sminktrendek

Akik eddig nem voltak oda a különböző sminktrendekért, azok az idei tavasz slágerét imádni fogják. Egyre inkább a természetesség van fókuszban a divatvilágban, ez alól pedig már a smink sem kivétel. A szezon legújabb őrülete is egy teljesen naturális smink, aminek lényege, hogy ragyogó, természetes bőrt varázsolunk magunknak.

Így csináld

A vajas arcbőr névre keresztelt tavaszi sminktrend ráadásul nem túl bonyolult, így tényleg bárki elkészítheti magának otthon. Szerencsére nem igényel sok időt, mindössze pár percet vesz el a reggeli készülődésből, és csak két dologra van hozzá szükséged: alapozóra és tégelyes highlighterre.

A technikája

Miután egyenletesen feltetted egy nedves szivaccsal az alapozód, egy ecsettel tegyél highlightert az arccsontod legmagasabb pontjára. Ezt követően tegyél az orrnyergedre, a homlokodra a szád felé valamint az álladra is. A lényeg hogy minél fényesebb, ragyogóbb legyen az eredmény.

Akik kerüljék

Száraz, kombinált illetve normál bőrön tökéletesen mutat ez a sminktrend, hiszen a legtöbb nőnek a vízhiánynak, a kialvatlanságnak és a szélsőséges időjárási viszonyoknak köszönhetően fakaóbbnak tűnik a bőrük a normálisnál. A zsíros arcbőrüeknek azonban nem ajánljuk ezt a trendet.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!