Így alkalmazkodj a szélsőséges időjáráshoz: 5 trend, ami megmenti a napod

Ha ezek megvannak, már nem lesz olyan nehéz.

Szélsőséges időjárás

Az egyik nap szakadó esőben indulunk dolgozni és megfagyunk a dzsekinkben, addig az azt követő napon már ránk sül a direkt bekészített melegebb kabátunkban. Ki tudja már követni, épp mit vegyünk fel?! Ha te is kezded elveszíteni a fonalat, mutatunk pár trükköt amivel könnyedén eligazodsz majd, és megelőzöd az esetleges kellemetlenségeket. Olyan kabátokat fogunk felsorakoztatni, melyekre muszáj beruháznunk, hiszen egy életen át kitartanak, és megmenthetik a napunkat is.

1. Ballonkabát

Ez a darab tökéletes, ha napközben felmelegszik az idő, de reggelente még fázunk. Arról nem is beszélve, hogy bárhol megjelenhetünk benne, egy megbeszélésre például megfelelő öltöködés. Vékony anyagának köszönhetően könnyedén összehajthatjuk, így ha túl melegre fordul az idő, lényegesen könnyebb és kényelmesebb cipelni, mint egy dzsekit.

2. Esőkabát

Bár az esernyő megóvja a hajunkat egy kiadós vihar esetén, valószínűleg már mindannyian tapasztaltuk, hogy a ruhánk soha nem ússza meg az elázást. A tavaszi időszakra jellemző a rendszeres esőzés, ezért érdemes beruházni egy melegebb, minőségibb esőkabátra. Ráadásul most nagyon divatosak is, különösen pasztell árnyalatban.

3. Bőrdzseki

Sosem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a bőrdzseki senki szekrényéből nem hiányozhat. Nem csak stílusos, de jóval melegebb a ballonkabátnál, így érdemes kihasználni a hűvösebb napokat, és felvenni egy ilyen darabot.

4. Bomber

Ahol a bőrdzseki már túl vastag, ott ideje elővenni a bomber kabátokat. Ezek nagyjából egy pulóvernek felelnek meg, azonban jóval trendibbek, és biztos, hogy nem lesz bennük melegünk.

5. Farmer dzseki

A késő tavaszi, korai nyári estékre nem is létezik jobb választás egy farmer dzsekinél. Nem túl meleg, de épp elég ahhoz, hogy megóvjon bennünket lehűléstől.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!