Hódít a mediterrán stílus: Ezek 2019 legmenőbb ékszerei

Nem maradunk bennük észrevétlenül, az biztos.

2019 ékszerei

Míg tavaly leginkább a karikafülbevalók és aranyláncok hódították meg a világot, addig 2019 ékszertrendjét a kagylók, igazgyöngyök és a mediterrán élet inspirálta. A fotókat elnézve nehéz lesz közülük választani, hiszen mindegyik érzéki, nőies, és van bennük valami különleges, amire már mindannyian nagyon rég vártunk.

Kagylók

Nehéz szebbet elképzelni a kagylós ékszereknél. Divatosak a valódi kagylóból készült darabok, de ugyanilyen trendinek számítanak a minták is, melyek lehetnek kis illetve nagy méretűek is. Az idei nyáron ráadásul bátran tehetjük a bokánra, a nyakunkba és a fülünkbe is ezeket a csodás ékszereket, most nem érvényes a kevesebb néha több szabálya.

Betűk

Idén újra viselhetjük a keresztnevünk kezdőbetűit, ugyanis visszatérnek ezek a közkedvelt medálok is. Most azonban sokkal letisztultabb, modernebb formában látjuk őket viszont, és valljuk be, elég nehéz nekik ellenállni.

Gyöngyök

Ismét divatba jöttek az igazgyöngyre hajazó ékszerek is, melyek rendkívül nőiesek és elegánsak. Tökéletes viselet egy tárgyalásra, megbeszélésre, az irodai viselethez és még a színházba is. Ha fiatalabbnak szeretnénk tűnni, akkor azonban kerüljük el őket, mivel az idősebb korosztályt méginkább öregíti.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!