Karcsú alak étrend nélkül: Ezzel a kiegészítővel 3 kilóval vékonyabb leszel

Csak ez az egy dolog kell hozzá.

Előnyös öltözködés

Mi nők abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ha nincs is tökéletes alakunk, az öltözködéssel elrejthetjük a problémás részeket. Ahogy egy rossz ruhaválasztással jóval kerekebbnek tűnhetünk a valós testalkatunknál, úgy jóval vékonyabbnak is mutathatjuk magunkat, ehhez pedig csak egyetlen kiegészítőre van szükségünk. Mutatjuk is, melyik az!

Deréköv

Ahogyan a nevéből kivehető, a deréköv hangsúlyozza a testünk középső, egyben a legvékonyabb részét. Ezzel a divatos kiegészítővel tökéletes homokóra alakot érünk el, amivel nem csak karcsúbbnak tűnünk majd, de nagyon vonzó, nőies külsőt eredményez. Mivel az öv mell alatt helyezkedik el, ezért szinte az összes testalkat bátran viselheti, hiszen többek között az alma tesalkatúaknak is ezt a részt érdemes hangsúlyozniuk, de a fiús, a körte és a homokóra alkatúak is bátran bevethetik.

Extrém deréköv

A deréköv szó hallatán nem kell rögtön a klasszikus övekre gondolnunk, hiszen egyre divatosabbak az extrémebb megoldások. Ha nem vagy az övek rajongója, érdemes egy feltűnő színű, nem megszokott kiegészítőhöz nyúlnod.

Mint például ez:

Övtáska

De akár össze is köthetjük a kellemest a hasznossal. Egy hasitasi nemcsak karcsúbbá tesz bennünket, de lehetővé teszi azt is, hogy ne cipeljünk magunkkal táskát.

Klaszikus deréköv

Ugyanakkor a klasszikus változatokról sem érdemes lemondanunk. Nem csak a pulcsikon, de a kabátokon is csodásan mutat. Nem csak vékonyabbak, de stílusossabak is leszünk tőlük.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!