Ráncgyilkos összetevők: Ezekre kell figyelned, ha öregedésgátlót vásárolnál

Mutatjuk, mi alapján válogass.

Eredményes ránctalanítás

Sajnos a bőr öregedése egy bizonyos kor felett már természetes folyamat, ám a megfelelő termékekkel lassíthatjuk a ránctalanodást. Ehhez azonban tudnunk kell, melyek azok az összetevők, amiket tartalmaznia kell a kiválasztott krémnek vagy szérumnak, hiszen enélkül nem lesz eredmény. Most ezeket gyűjtöttük össze, és mutatjuk meg, mit kell keresnünk a doboz hátulján.

1. Hyaluronsav

Ez az összetevő természetesen is megtalálhatóa bőrben, és leginkább a vízmegtartásért felel. Bár sokan nem hisznek a csodaszerekben, ez az összetevő még a bőr szakértői szerint is varázslatos dolgot tesz a bőrrel. Kisimítja, feltölti a ráncokat, és puhává, rugalmassá teszi az arcbőrt. Így bármilyen krémet, vagy szérumot vásárolsz, mindenképp szerepeljen az összetevők között.

2. C-Vitamin

Bár a kipufogógáz és az UV-sugárzás nem tesz jót a bőrünknek, ha a termékünk tartalmaz C-Vitamint, ez többé nem jelenthet problémát. Remekül védi a bőrt, és meggátolja a korai öregedést - írják a szakértők.

3. Kollagén

A kollagén természetesen is megtalálható a bőrünkben, ám a kor előrehaladtával egyre kevesebbet termel belőle a szervezetünk. Ennek köszönhetően a kötőszövetek elengednek, és a bőr elkezd megereszkedni, ráncosodni. Nem véletlen, hogy a sztárok is a kollagénes termékekre esküsznek, hiszen amit a testünk már nem tud előállítani, a megfelelő kollagénes termékeken keresztül pótolhatjuk, ezzel lassítva az öregedés folyamatát.

4. Retinol

Ez az összetevő segít abőr teytúrájának újjáépítésében, és serkenti a sejtek képződését. Ha ez szerepel az termék hátulján, a ráncoknak esélyük sincs!

5. Q10

És az utolsó dolog, amire szükségünk van nem más, mint a Q10. Ez szintén a sejtek megújulását segíti elő,valamint feltölti a ráncokat, és a megereszkedett bőrt.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!