Férfiak szerint: ez a kedvenc smink-frizura kombójuk

Hiába, a férfiaknál is a természetes megjelenés a nyerő, de azért legyen a megjelenésben egy dögös csavar is.

A tökéletes megjelenés

A férfiak szeretik, ha egy nő természetes - ne legyen túl sok a smink, és a frizurának sem kell makulátlanul állnia. Persze egy-egy dögös részletnek nem tudnak ellenállni, de náluk abszolút a kevesebb több elve érvényesül, ha a nők megjelenéséről van szó. Most már inkább hódít a lezser elegancia, mintsem a kihívóan szexi öltözködés és mesterkélt arc. Az alábbiakban - egy korábban készített felmérés alapján - mutatjuk, melyik a pasik kedvenc frizura-smink kombinációja.

A frizura - beach waves

Ahogy említettük tehát, elsőre azt gondolnánk, hogy a férfiak a tökéletességet keresik a nőkben, így csakis a kifogástalanul belőtt frizurával és hibátlan sminkkel tudjuk őket levenni a lábukról. A valóság azonban ennél bőven egyszerűbb, a pasik elmondása szerint ugyanis a legvonzóbb hajviselet az úgynevezett "beach waves", amit úgy tudnánk definiálni, mint egy kissé rendezetlen, laza és szexi megjelenést.

A smink - dögös vörös

Az nem titok, hogy a férfiak imádják, ha egy nő természetes, de ha választani kell, melyik sminkért rajonganak leginkább, akkor első helyen általában a dögös vörös rúzs landol. Mi azt gondoltuk, hogy a füstös, hangsúlyos szemek és igéző tekintet lesz aranyérmes, de a csábító piros ellen nehéz felvenni a versenyt.

A frizura kedvenc a beach waves.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak