Ha nincs önbizalmad, olvasd el ezt a könyvet és megváltozik az életed

Összefogott a két plus size guru - Megjelent Sirokai Diána és Kozma Rita kirobbanó magabiztosságot és sikert adó könyve, a Bókolj magadnak!

A nemzetközileg is elismert plus size modell, Sirokai Diána és a telt nők stylistja, testpozitív aktivitsa, író, Kozma Rita összefogott, hogy közösen segítsenek azoknak, akik szeretnének magabiztosabbak és sikeresebbek lenni. A szerzőpáros célja, hogy Magyarországon is egyre több lány, nő érezze; értékes, szép, szerethető és elérheti a céljait úgy is, ha most úgy érzi ez lehetetlen. A hogyanra a Bókolj magadnak! Hiszen megérdemled című kötet adja a választ, amelyben Diána és Rita kendőzetlenül és olykor tabudöntögetően osztja meg az olvasóval azt, hogy miért nélkülözhetetlen az önbizalom, az önismeret és a tudatos építkezés ahhoz, hogy olyan életet élhessünk, amire mindig is vágytunk.

Sirokai Diána Kozma Rita

“Egy olyan könyvet szerettünk volna írni a lányoknak, a nőknek, ami segíti őket abban, hogy megtalálják magukban a szép, erős, sikeres nőt, azt, aki képes egyedül is felépíteni önmagát, megtalálni magában a boldogságot és nem mástól várni a bókot, a támaszt. Bókolj magadnak bátran és magabiztosan, hiszen megérdemled. Megérdemled, hogy olyan életet élj, amire mindig is vágytál!” - hangsúlyozza Sirokai Diána, aki lányok ezreinek segít abban, hogy elfogadják magukat.

A folytatáshoz lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2