Csak ezekre a vagány alapdarabokra van szükséged, ha divatos akarsz lenni

Ha csinos és vagány akarsz egyszerre lenni, nincs könnyű dolgod - manapság alig találni olyan márkákat, akik divatos, kényelmes és rohangálós szetteket álmodnak meg a nőknek. Mi viszont találtunk egyet, ami olyan fantasztikus ruhákat és kiegészítőket készít, hogy legszívesebben mindent beszereznénk tőle... Ismerjétek meg a Niña Loca Budapestet!

Minden nő álma egy ilyen vagány és menő ruha

Az egyszerre vagány és laza, valamint csinos ruhákat és gyönyörű kiegészítőket kínáló Niña Loca divatüzlet nemrég nyitotta meg a kapuit hazánkban, Magyarországon, azon belül is Budapest egyik legmenőbb környékén, a Fehérvári úti Vásárcsarnok közvetlen szomszédságában. A showroom egész egyszerűen fantasztikus ruhákat, táskákat, kiegészítőket és mesés ékszereket kínálat - a legjobbakat pedig ki is válogattuk nektek, melyet a cikk alján található képgalériánkban tudtok megtekinteni!

A Niña Loca Budapest divatüzlet Orbán Andrea nagy álma volt (Herendi Gábor filmrendező casting direktora; olyan filmeket jegyez, mint a Kincsem és a Valami Amerika című mozik mindhárom része - a szerk.), aki időről időre visszajárt a stílus mekkájába, Olaszországba, azon belül is Rómába, ahol mindig ugyanabban az utcában szállt meg. Hogy miért? Itt volt a kedvenc butikja, melynek darabjaiba első látásra beleszeretett! Andrea éveken át öltözködött ebből az olasz családi kis butikból, mikor egyszer csak megfogalmazódott benne, hogy akár haza is hozhatná ezt a vagány, menő világot! Niña Loca Budapest Bőrdzseki 98 900 Ft; Póló 8500 Ft; Nadrág 26 900 Ft; Öv 24 900 Ft; Karkötők 10 900 Ft

Megalapította tehát a Niña Loca Budapest divatüzletet és showroomot, ahol egy csipetnyi Olaszországot hozott nekünk, érdeklődőknek Budapest szívébe! A lazaságot, a vagányságot, a stílusosságot és a szépséget egyszerre képviselő márka pedig tele van jobbnál jobb divatdarabokkal, melyeknek nemcsak az anyaga és a minősége, hanem a színe is szuper... Az idei ősz legmenőbb árnyalatai (a földszínek, a fekete, a hamvas türkiz és a törtfehér) ugyanis a ruhadarabokban és a kiegészítőkben egyaránt megjelenik; a csodás ezüst kiegészítők pedig minden egyszerű outfitet feldobnak! Az biztos, hogy ez egy kortalan márka, kortalan nőknek, akik egyszerre merészek és vagányak- de mindezt rendkívül nőiesen és stílusosan teszik.

Következzenek a téli szezon legsikkesebb ruhadarabjai és kiegészítői a Niña Loca Budapest showroomtól - a teljes válogatásunkért kattints a lenti képgalériára!

Niña Loca Budapest Ing 21 900 Ft; Szoknya 24 800 Ft; Medál 8 900 Ft
Kattints a további képekért!

Mindenki imádja az idei téli szezon legtrendibb kabátját, ami rendkívül nőies, kényelmes és mindenféle színben kapható - mutatjuk a legstílusosabb darabokat belőle!

Leadfotó, fotó: Niña Loca Budapest

Oldalak