Fashion&Beauty

Jön a 3. Beauty Expo

70-nél is több kiállítóval érkezik a szépségkiállítás szeptember 6-án a Millenárisra.

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a ROSSMANN és a Krémmánia közös Beauty Expóját, amely szeptember 6-án a Millenáris Nagycsarnokában várja majd az érdeklődőket. A látogatók több mint 70 márka standjait fedezhetik fel, és rengeteg izgalmas program közül választhatnak.

Igazi ünnep

A szépségápolás szerelmesei számára igazi ünnep lesz szeptember 6-án, amikor a Millenáris B épületében (Nagycsarnok) 12:30-kor megnyitja kapuit a 3. ROSSMANN x Krémmánia Beauty Expo. Az esemény lehetőséget kínál arra, hogy a látogatók megismerjék a legújabb és legnépszerűbb magyar, valamint nemzetközi márkák szépségápolási termékeit, melyeket a standoknál izgalmas nyeremények, bemutatók és profi szakértői tanácsok egészítenek ki.

A szervezők idén is különleges ajándékcsomagokkal készülnek, ezért érdemes mielőbb regisztrálni a https://beautyexpo.rossmann.hu/site/ oldalon.

Négyféle jegytípus

Az idei év újdonsága, hogy négyféle jegytípusból lehet választani: az ingyenes regisztráció mellett a White csomag megvásárlásakor egy 10 ezer forint értékű welcome csomaggal várják a látogatókat, míg a Ruby és Peach csomagok megvásárlásával 25 ezer forint értékű csomagokat kapnak az érdeklődők.

"Óriási öröm, hogy már harmadik alkalommal rendezhetjük meg a ROSSMANN és a Krémmánia közös Beauty Expóját, ezúttal újra Budapesten. Az első esemény sikere, a résztvevők lelkes visszajelzései után egyértelmű volt, hogy folytatni szeretnénk, de az, hogy alig egy év leforgása alatt az expó tavasszal eljutott Szegedre, ősszel pedig már újra a Millenárist készülünk megtölteni, minden várakozásunkat felülmúlta" – mondta el Varga Anita Ágnes, a Rossmann marketingvezetője.

A hazai és nemzetközi márkák legfontosabb szereplői

A kiállításon a hazai és nemzetközi márkák legfontosabb szereplői sorakoznak fel – Liluval vagy Ördög Nórával akár személyesen a saját standjuknál, valamint a színpadi előadások során is lehet majd találkozni.

Ne hagyd ki az év legnagyobb szépségápolási eseményét! Regisztrálj még ma, biztosítsd be a helyed és légy részese a 3. ROSSMANN x Krémmánia Beauty Expónak szeptember 6-án a Millenáris Nagycsarnokában!

Tekints bele a tavalyi budapesti és a tavasszal megrendezett szegedi eseménybe:

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.