Fashion&Beauty

Tiltólista: ezeket a ruhadarabokat sose viseld forróságban - A fehér ruha is köztük van!

Olyan kánikula van, ami még az egészséges szervezetet is megviseli. Akad néhány alapvető hiba a nyári öltözködésben, amit semmiképpen sem szabad elkövetni.

Próbáld meg elkerülni ezeket

Tombol az idei második hőhullám, közelítjük a 40 fokot. Nem meglepő, hogy melegrekordok dőltek meg, és még fognak is.

Sajnos magasabb fokozatra kapcsol a kánikula a hét második felében, dél felől ugyanis a mostaninál is melegebb, szaharai porban gazdag légtömeg érkezik a Kárpát-medencébe.

Azt már egyszer megosztottuk veletek, hogy fekete ruhát nem túl jó dolog felvenni a kánikulában, de most még több tippet mutatunk a galériánkban, amit nem árt követni! Közben a fekete ruhás dolog is kezd megdőlni.

Fekete vagy fehér ruha nyáron? Utóbbi épeszű választás lenne, azonban most azt állítják, hogy a fehér ruhák áteresztik az UV-sugárzást, éppen ezért érdemes sötétebb színeket választani. Inkább arra figyeljünk, milyen anyagból készült a ruhánk, és legyen szellős.
Kattints a további képekért!

Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzései alapján legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendel el az ország egész területére. Mutatunk néhány trükköt, hogyan tudod túlélni a forróságot!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.