Nem fogták vissza magukat a sztárok a párizsi divathéten: Íme a legütősebb szettek a vörös szőnyegről

A szürreálistól a dögösig: a párizsi haute couture divathét minden, csak nem hétköznapi.

Extravagáns szettekben tündököltek

Lezajlott a 2024-es őszi-téli párizsi haute couture divathét, ahol többek között olyan A-listás sztárok is tiszteletüket tették, mint Jennifer Lopez, Keira Knightley, Ellie Goulding, Eva Longoria és Selma Blair. A szervezők bejelentették, hogy a város a 2024-es olimpiai játékokra való felkészülés miatt kissé visszafogottabb rendezvénysorozatot tervez, a négynapos divathét során mégis rengeteg káprázatos és extravagáns megjelenésnek lehettünk szemtanúi. A párizsi divathéten a Christian Dior, a Giambattista Valli és a Chanel divatházak is bemutatták legújabb kollekcióikat, és bár a kifutók lenyűgöző ruhakölteményeket vonultattak fel, a sztárvendégek által viselt szettek is lélegzetelállítóak voltak.

Kattints a galériára és mutatjuk a párizsi divathét legjobban öltözött sztárjait:

Selma Blair a hajából készült fonatot nyakkendőként viselte a Schiaparelli divatbemutatóján.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Marie Claire UK

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.