Elolvadunk, milyen mesések: Letícia királyné összeöltözött a lányaival

Letícia királyné mindig káprázatos szettekben tündököl a nyilvánosság előtt, most pedig lányai is csatlakoztak hozzá egymáshoz passzoló szerelésükben.

Mind a hárman lenyűgözők voltak

Letícia királynét méltán tartják a jelenkori divat egyik ikonikus alakjának – stílusa kifinomult, elegáns és magabiztos, ugyanakkor nem hiányzik belőle a merészség, valamint az egyediség sem. Előszeretettel viseli spanyol tervezők ruháit, de nem riad vissza a nemzetközi divatházak kreációitól sem, emellett kedveli a letisztult vonalvezetésű, testhezálló darabokat, melyeket gyakran élénk színekkel és formabontó kiegészítőkkel dob fel, így mindig sikerül lenyűgöznie a rajongókat. Azonban fontos azt is leszögezni, hogy VI. Fülöp feleségének öltözködése nem csupán inspirációt rejt, hanem egyben üzenet is, ugyanis ő maga modern, független nőként kívánja megtestesíteni a spanyol uralkodó családot, és ruhaválasztásai is pontosan ezt tükrözik. Jó példát mutat ezzel lányainak, Leonórának és Zsófiának, akik zseniális érzékkel lesik el, mitől olyan sikkes az édesanyjuk; galériánkban megmutatjuk, legutóbb milyen szépen mutattak egymás mellett összeillő kreációkban!

Ha mondani kéne Katalin hercegné mellett egy olyan európai előkelőséget, aki nagy hatással van a modern divatra, egyből Letícia jutna eszünkbe, nem véletlenül. A spanyolok imádott királynéja sosem okozott még csalódást az öltözködésével, s nagyon úgy tűnik, hogy lányai is ezen az úton haladnak.
Kattints a további képekért!

Ha még nem találtad meg a Jolly Joker nyári szoknyát, akkor érdemes egy pillantást vetned Letícia királyné legutóbbi választására, ezzel ugyanis képtelenség mellé lőni.

Leadfotó: Borja B. Hojas/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...