Fashion&Beauty

Merj önmagad lenni, vagány és önazonos, viselj Batz X Virag Kerenyit!

Készülj fel arra, hogy minden tekintetet magadra vonz, ebben a gyönyörű designer sneakerben, ami igazi divatkiáltás a városi dzsungelben!

ÚJ, FORMABONTÓ, VAGÁNY, MERÉSZ, megérkezett a BATZ X Virag Kerenyi várva várt sneaker kollekciója.

Aktuális trendekre reagáló kollekció

Mi lesz a vége, ha összeáll egy több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező kényelmi lábbeli márka egy merész, bevállalós dizájnerrel, akinek alkotásai a művészet és divat határmezsgyéjén mozognak? Megszületik egy különleges, egyedülálló, aktuális trendekre reagáló kollekció, melynek minden egyes darabja magyar kezek által, szeretettel készült.

Készülj fel arra, hogy minden tekintetet magadra vonzz ebben a gyönyörű designer sneakerben, ami igazi divatkiáltás a városi dzsungelben! És ezt még mindig tudjuk fokozni, hiszen a világ egyik legminőségibb Vibram talpának köszönhetően nem csak stílusos, de rendkívül kényelmes viselet is.

Zöld szegecses sneaker Virag Kerenyi cipő a Batznál - Femcafe

Tökéletes választás azoknak, akik nem félnek kitűnni a tömegből, és szeretik a minőségi, tartós lábbeliket. Légy merész, légy egyedi, légy megállíthatatlan ebben az ultra dögös sneakerben, amely minden lépésedet biztos alapra helyezi, miközben a divat csúcsát képviseli.

Ikonikus formavilág

Hogy mitől más/különleges ez a kollekció? Mert őrületes minták és színek tarkítják, mert menő szegecsek díszítik, mert összességében ikonikus formavilág, gazdag és túlzó díszítettség és merészség jellemzi.

A kollekció részeként 8 féle ikonikus szegecses sneaker debütál, merész színekkel, szőrös állatmintákkal és bátor formatervezéssel kelt életre.

A sneakerek mellett a korábban megjelent két állítható pántos egyedi papucs és limitált táska is megtalálható.

Érdemes sietni, mert a készlet limitált szériaszámban lesz elérhető, viszont annál több színvariációban.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Lifestyle
A húszas éveiben járó férfi ellen 166 rendbeli csalás miatt emeltek vádat, ami azért nem semmi. Sajnos bárhol bele tudsz futni internetes átverésbe, így nem árt résen lenni.
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.