Fashion&Beauty

A tervező, akiről nem tudjuk, hogy néz ki: Ilyen sármos pasi Ralph Lauren

A luxusmárkát mindenki ismeri, de a tervező arcát már kevesen.

Legendás divattervező

Ha meghalljuk azt, hogy Ralph Lauren, mindannyiunknak beugranak a finom parfümök, a divatos, klasszikus és letisztult ruhák, melyek minden korosztálynak szólnak - még akkor is, ha soha egyetlen terméket sem vettünk fel és vittünk haza. Míg a luxusmárka évtizedek óta a legismertebbek között van, annak atyját már jóval kevesebben ismerik, s nehezen tudná bárki is felidézni az arcát. Pedig az alapító még mindig él, s 80 éves kora ellenére máig hihetetlen stílussal és sármmal rendelkezik. Bár az idő múlásával mindez sokat kopott, a legendás divattervező olyan észvesztően jó pasi volt régen, hogy gyakorlatilag bármelyik nőt az ujja köré csavarhatta volna.

Ralph Lauren régi fotóiért lapozz a következő oldalra!

Fotó:Profimedia-RedDot

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!