Azonnal beléjük szeretsz: Ezek 2019 legszebb tetoválásai

Nagyon különlegesek.

Tetoválás trendek

Egyre nagyobb divatnak örvendenek a tetoválások, melyeket a leggyakrabban fekete színben varratnak magukra az emberek, a kedvenc minták pedig a virágok. Az utóbbi időben azonban felkapottak lettek a különleges színek is, többek között a fehér, és egyedi grafikákat tetováltatnak szívesebben a trend rajongói. Most azonban egy teljesen új irányzat ütötte fel a fejét, melyet meglátva azonnal rohannánk a szalonba.

Piros

Ki gondolta volna, hogy a piros szín önmagában is megállja a helyét, mint tetoválás. A feltűnő tinta csak még különlegesebbé, egyedibbé teszi a mintát és a viselőjét is. Az emberek legszívesebben holdat, szívet és feliratokat készíttetnek maguknak pirossal, és be kell vallanunk, már most imádjuk őket.

Hold minta

Az emberek előszeretettel varratnak magukra holdat, sokszor az éjszakával való kapcsolatukat szimbolizálja, de jelentése nem áll távol az ezotériától sem, amit szintén sokan szeretnek.

Emberi szív

Nem is lehetne szebben, jobban kifejezni az érzelmeket egy emberi szívnél. Pirosban ráadásul még szebb látvány.

Egyedi grafikák

Egyre népszerűbbek az egyedi grafikák, melyek akár ismertetőjelei is lehetnek az embernek, és biztosan nem jönnek velünk szembe az utcán.

Feliratok

A motiváló, ösztönző, emlékeztető szavak vagy dátumok soha nem mennek ki a divatból. A trend nem új keletű dolog, pirosban viszont még ez is egy újdonság.

A hírnév és a jó ízlés nem mindig járnak együtt.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!